Fantacine.com

Effekter af zink på forkølelsessår

Zink Reducerer forkølelsessår Varighed

Forkølelsessår vil normalt rydde op naturligt i mellem 7 og 10 dage, men zink kan reducere denne varighed, afhængigt af den enkelte. Påføres i form af over-the-counter zinkoxid eller tage et supplement.

Hvorfor Zink Works

Zink er kendt for at styrke immunitet i kroppen og hjælper derfor din krop bekæmpe forkølelsessår. Forkølelsessår er et tegn på lav immunitet, da de er en opblussen af ​​en virus, der altid er i din krop. Zink er også en antioxidant, der hjælper med at opbygge dit kroppens forsvar.

Over-the-Counter Zink Behandling

Novitra er et mærke af naturlig zinkoxid lokal behandling, der hævder at helbrede forkølelsessår 76 procent hurtigere end de ville helbrede naturligt. Det absorberer let og er et godt valg, hvis du leder efter en naturlig behandling. Den bør anvendes til at rense huden hver 2 til 3 timer, indtil den kolde ømme er helet. Det lindrer prikken, rødme, kløe og hæslighed, der går langs med forkølelsessår. Det bør ikke anvendes på børn under 2 år. Du kan også tage en hvilken som helst velkendt mærke af tillæg, såsom Whole Foods eller Earthfare. Sørg for at tage mere end 15 mg zink ad gangen, og ikke mere end 60 mg over span af en uge. Zink kan forårsage kløe og rødme for nogle brugere.


        

Udgiv min kommentar