Fantacine.com

Hvad er symptomerne på mave lymfom?

Mave lymfom er en sygdom, der skjuler sig selv meget godt, indtil det kan være for sent at stoppe. Betingelsen ofte spreder sig til andre organer i kroppen ved den tid, det detekteres, og når det sker, er det vanskeligt effektivt at behandle.

Identifikation

Mave lymfom er en kræft, som påvirker lymfesystemet omkring maven. Det involverer primært musklen og kredsløbet omkring maven, og det anses for at være en usædvanlig form af mavekræft, der udgør mindre end 5 procent af rapporterede tilfælde. Den mere almindelige form for mavekræft kaldes adenokarcinom, som påvirker kirtler fastgjort til maven. Mave lymfom kan behandles i sin vorden; imidlertid avancerede tilfælde spredes hurtigt og kan ofte føre til døden.

Egenskaber

De tidlige stadier af mave lymfom kan være vildledende, og mange mennesker venter for længe med at søge behandling, fordi de misdiagnose deres tilstand som noget mindre. De første symptomer ligner et alvorligt tilfælde af halsbrand eller indtræden af ​​en mavesår. Du vil føle mild oppustethed og ubehag efter at have spist, sammen med lejlighedsvis kvalme eller tab af appetit. Mange mennesker behandle disse symptomer med over-the-counter antacida. Tumoren fundet i mavekræft kan blive betydelig, før den begynder at vise mere voldsomme symptomer på lymfom. Med den tid disse symptomer er tydelige, er det sandsynligt er for sent for effektiv behandling.

effekter

De avancerede symptomer på mave lymfom omfatter gulsot eller gulfarvning af øjne, blod dukke op i personens afføring, signifikant vægttab og en manglende evne til at sluge. Andre tegn på, at kræft er fremrykkende er alvorlige mavesmerter, en oplagt ophobning af væske i maven og kvalme.

Overvejelser

Mave lymfom er den syvende hyppigste dødsårsag ved kræft i USA. Det er et signifikant fald i det sidste halve århundrede på grund af den øgede kvalitet af de emballerede kød og fisk, at amerikanerne spiser. Indtagelse af alkohol og rygning øger chancen for at pådrage mavekræft. Udvidet udsættelse for asbest kan også forårsage udbrud af den tilstand, sammen med eksponering i forbindelse med arbejde i raffinering eller mineindustrien. Det er mere almindeligt i asiatiske, østeuropæiske og latinamerikanske lande, end det er i Nordamerika. Uden gebyr eller tørring kød kan forårsage kræft bakterier til at danne dem, og over tid indtage dette kød kan øge muligheden for at indgå mavekræft. Det er muligt at reducere risikoen for at pådrage sig sygdommen ved at spise mere frisk frugt.

Forebyggelse / Solution

Mave lymfom behandles med en kombination af kirurgi og strålebehandlinger såsom kemoterapi. I mange tilfælde har den betingelse udviklet sig ud over det punkt, effektiv behandling af den tid, det er diagnosticeret.


        

Udgiv min kommentar