Fantacine.com

Infant Kolik Cure

Infant kolik er den fælles betegnelse for et syndrom, der forårsager betydelig, men midlertidig ubehag i uger eller måneder efter fødslen. Det er en usædvanlig tilstand i den forstand, at det generelt er defineret ved dens symptomer snarere end af alle vedvarende underliggende årsager. Infant kolik er så dårligt defineret, at ingen generelt effektive kur mod denne lidelse er fundet. Men hvis dit barn lider af symptomer, kan du være i stand til let smerte eller lidelse.

Symptomer på kolik

Groft 15 til 25 procent af alle babyer i USA oplever en form for kolik. Almindelige symptomer omfatter utrøstelig gråd, hikke, krampagtige bevægelser, gryntende, stønnende og mad reflux, som alle kan være ledsaget af rødme i ansigtet, spændte mavemuskler og bundter næver. Udseende af disse symptomer, især gråd, kan være forudsigelig, med babyer ofte viser øgede problemer i eftermiddag eller aften. Anfald af kolik kan vare fra et par minutter til flere timer.

Mulige medvirkende faktorer

Hvis du røget før eller efter graviditet, eller hvis du fødte med C-sektion, dit barns chancer for kolik kan være forhøjet. Men for det meste ingen ved, hvorfor tilstanden udvikler sig. Det påvirker drenge og piger i lige stort antal, samt børn, der er ammet eller flaske-fodret. En ammende mors kost tilsvarende synes at gøre nogen konsekvent forskel.

Høring og mulige behandlinger

Kontakt din læge, hvis du tror dit barn har kolik. Mens han ikke kan være i stand til at tilbyde nogen umiddelbare løsninger, kan han være i stand til at hjælpe dig med at formulere ideer til lindring. I det mindste, skal din læge gøres opmærksom på væsentlige ændringer i dit barns kost eller søvn mønstre. Hold efterretning af disse ting og videregive alle oplysninger sammen.

Typisk vil dit barns kolik symptomer begynder at aftage inden for 3 måneder eller deromkring efter debut. I et lille antal tilfælde, symptomerne fortsætter til alder 9 måneder eller ældre. Indtil da, er der et par ting, du kan prøve at tage for at forbedre komforten.

Feed din baby regelmæssigt. Nogle gange hjælper det at give mindre måltider hyppigere. Hvis du flaske foder, forsøge at begrænse mængden af ​​luft din baby tager i. Hvis du amme, så prøv at eksperimentere med din egen fødeindtagelse, fjerne koffein og krydret eller rige fødevarer, eller andre fødevarer, der kan forårsage gas. Ammende mødre kan også nyde godt af helt at tømme det ene bryst, da hindmilk er rigere og mere nærende. Undgå overfodre.

Under aktive anfald af kolik, prøv at holde din baby, måske mens vuggende blidt eller leverer en anden bevægelse. Sommetider indpakning din baby i et tæppe kan hjælpe. Du kan også synge til din baby, eller prøv at bruge en sut. Andre teknikker til at prøve omfatte tage ture, ved hjælp af en klapvogn, mave massage, hjælp svag varme, spille musik eller bruger en anden baggrundsstøj, og skiftende placering.

Mens der er kommercielle produkter til rådighed, der hævder at kurere kolik, bør du hilse disse påstande med en sund dosis af skepsis. Selv produkter, der arbejder for nogle vil ikke arbejde for alle, og ingen sundhedsanprisninger for kolik fritagelse, er blevet bevist. Det samme gælder for receptpligtig medicin, og du måske ønsker at uddanne dig til risikoen ved disse produkter. Kontakt din læge, hvis du har bekymringer.


        

Udgiv min kommentar