Fantacine.com

Hjemmelavet Løsning for hævede øjne

Vågne op om morgenen for at kigge i spejlet og opdager, at dit ansigt ligner en ballon er ikke sjovt for nogen. Oppustede eller opsvulmede øjne kan skyldes en række ting såsom tryk på øjnene, gråd natten før, mangel på søvn, for meget søvn og alkohol. Home retsmidler for opsvulmede øjne har eksisteret i aldre, og mange af dem er meget enkle at anvende.

Home Retsmidler for hævede øjne

Undersøge årsagen til dine hævede øjne. Sleeping forsiden nedad med hovedet begravet i puden eller noget presset op mod dine øjne kan forårsage tryk og føre til natten hævelse. Juster din sovestilling, hvis du føler, at dette kan være den eneste årsag til hævede øjne om morgenen.
Vælg et hjem afhjælpe, der virker for dig. Et hjem afhjælpe er simpelthen at plaske koldt vand på dine øjne eller holde en kold vand komprimere på dine øjne for omkring 10 til 15 minutter. Prøv iblødsætning en ske i isvand i et par minutter til nedkøling skeen, derefter placere den under dine øjne på toppen af ​​den hævede område og blidt massage området for et øjeblik; derefter chill skeen og massage det andet øje. Skær en agurk i 1/4 "tykke skiver og læg dem over dine øjne i ca 15 minutter Agurk selv indeholder ingen særlige egenskaber, der hjælper til at reducere hævelse,. Det er vandet i agurk, der hjælper til at re-hydrat og fugter huden .
Prøv at anvende urter som troldhassel eller kamille teposer, som har en høj koncentration af fugtighedsbevarende som glycerin. Lav te med et par kamille te poser, sæt poser til side for at give dem mulighed for at køle af, og derefter placere dem under øjnene i ca 10 minutter.
Enhver hjem afhjælpe behov personlige eksperimenter for at finde ud af, om det er den, der fungerer bedst for dig.


        

Udgiv min kommentar