Fantacine.com

Immune Øget Vitaminer og Lyme sygdom

Immune Øget Vitaminer og Lyme sygdom


Lyme sygdom er forårsaget af bid af en skovflåt. De første symptomer kan fremstå som en influenza, eller der kan være hævelse på bidstedet. De flåter er båret af hjorte og befolke New England, men sygdommen er fundet rundt omkring i verden, herunder Europa og Asien. Behandling med antibiotika er normalt helbredende, men brugen af ​​immun forstærkende vitaminer kan fremskynde inddrivelsen og hjælpe med at reducere symptomerne.

Immun Øget Vitaminer

Mange vitaminer er blevet vist at øge immunitet og hjælpe med at helbrede sygdommen. C-vitamin, D-vitamin, B12, og glutathion har alle vist sig at hjælpe lider af Lyme sygdom.

vitamin C

Ifølge Gary Null, C-vitamin er en "wonder arbejdstager." Dets vigtigste funktion er at afværge fremmede celler og fjerne giftstoffer i kroppen. Vitamin C er en bestanddel af de fleste celler i kroppen, herunder blod, hud og nervesystemet. Det hjælper helbrede borreliose ved at styrke nervesystemet og hjælper kroppen til at skille sig af toksiner.

B12-vitamin

Ifølge Dr. Ken Singleton, mange Lyme sygdom patienter har en vitamin B12-mangel. Vitamin B12 er ikke let at absorbere og skal tages under tungen eller ved injektion. Han anbefaler methylcobalamin eller oxycobalamin præparater løbet cyanocobalamin. Dosering til den sublinguale B12 er 1000 til 2000 mg per dag og injektion dosis er 1.000 mg om ugen.

vitamin B6

Dr. Singleton foreslog også tilsætte vitamin B6 i doser på 50 og 100 mg per dag. Også kaldet pyridoxin, B6-vitamin er en del af mange metaboliske processer i kroppen, og tilføje det til kosten hjælper hastighed healing for Lyme sygdom. Testen af ​​vitamin B6-mangel er en blodprøve, som ser for forhøjet homocystein.

Kost

Ifølge naturlig sundhed ekspert Dr. Merola, kost er den bedste måde at tilføje immune understøttende vitaminer til din kost. Han foreslår at tilføje propolis fra bier, grøn te, hvidløg og lakrids med til at styrke immunforsvaret.

Advarsel

Rådfør dig med en medicinsk ekspert, hvis du tror, ​​du har symptomer på borreliose.


        

Udgiv min kommentar