Fantacine.com

Abreva Alternative

Forkølelsessår er forårsaget af oral herpes virus, HSV-1. De kløende, tingly, smertefulde blærer, der vises på læber eller omkringliggende områder normalt vare omkring syv til 10 dage, ifølge Mayo Clinic. Der er flere over-the-counter medicin, hjem retsmidler og receptpligtig medicin, der kan lindre disse ubehagelige symptomer. Alle er funktionelle alternativer til Abreva. Som med enhver anden lidelse, kan det tage et par forskellige metoder til at finde det produkt, der passer til dig.

Medicin

Aveeno Avanceret Relief forkølelsessår behandling, Zenmed AvaCare, valaciclovir, Viroxyn, zilactin og Denavir er blot nogle af de receptpligtige og over-the-counter produkter derude. Kontakt din læge eller en farmaceut til en henstilling. Aktuel lidokain eller benzylalkohol kan også give en vis lettelse.

naturmedicin

Naturmedicin kan bruges, så godt. Citronmelisse, pebermynteolie, tea tree olie og echinacea er blevet anvendt til at lindre symptomer og varighed gange.

livsstilsændringer

Identificer udløser og kilder til stress, der forårsager den kolde-ømme episoder, og undgå disse situationer så meget som du kan. Undgå ærter, peanuts, gelatine, chokolade, øl og cola drinks er også nyttigt til at reducere antallet af episoder.

Is

Anvend is, når man først føler smerte og snurren, der ledsager forkølelsessår at mindske sværhedsgraden af ​​ømme.

Zink

Påfør zink direkte til området for at forhindre virussen i at gengive og mindske symptomerne.

Lysin

Lysin i form af fødevarer, kosttilskud eller salver kan mindske varigheden og sværhedsgraden af ​​symptomerne. Kartofler og mælkeprodukter falder i denne kategori.


        

Udgiv min kommentar