Fantacine.com

Hvordan kan man se, hvis du har OCD

OCD eller Obsessive Compulsive Disorder påvirker millioner af mennesker over hele verden. Mange mennesker selv lever hele deres liv med OCD ikke engang klar over, at de har det. OCD symptomer er let genkendelige uden at skulle tage en OCD-test eller besøge en læge. Obsessiv-kompulsiv tilstand er den uønskede tilstedeværelse af tvangstanker og tvangshandlinger. Gentagne handlinger såsom kompulsiv hånd vask eller at skulle gøre noget på en bestemt måde eller antal gange kan være tydelige tegn, du har OCD.

Instruktioner

1 Så hvordan kan du vide, hvis du er OCD? Start med at forstå de symptomer på OCD. OCD kan præsentere sig selv i mange forskellige former. OCD tvangstanker er i dit sind, mens OCD handlinger er fysiske vaner eller gentagelse-. Jeg har nævnt en stor artikel i bunden af ​​siden i afsnittet ressource, der viser og diskuterer de forskellige symptomer på OCD.

2 Tag en online OCD test. Her er en stor Online Klinisk Self-Test for OCD og angst. Nu er disse online test er blot simple screeningsmetoder og bør ikke anvendes til at diagnosticere en alvorlig metal lidelse. De vil dog give dig en idé om adfærd og mønstre, der er forbundet med nogen, der har obsessiv-kompulsiv sygdom. Kun en kvalificeret mental sundhed professionel kan officielt diagnosticere OCD.

3 Kontakt din lokale psykolog eller psykiater, der har erfaring, når det kommer til behandling og diagnosticering af OCD. En kvalificeret psykolog vil være i stand til at vurdere en kombination af bidrag faktorer og symptomer, der normalt forbindes med obsessiv-kompulsiv sygdom.


        

Udgiv min kommentar