Fantacine.com

Hvordan virker Lufttryk Årsag Ear popping?

Lufttryk Ubalancer

Den vigtigste årsag til lufttryk-relaterede øre popping er ubalance mellem trykket i øret, og trykket uden for øret. Anytime der er en enorm forskel mellem de to lufttryk, trommehinden, eller trommehinden, udvider eller kontrakter i et forsøg på at hjælpe udligne tryk. Denne sammentrækning eller udvidelse forårsager en popping eller knitrende lyd i ørerne.

Indre øre Fluid og lufttryk ændringer

Foruden lufttrykket i ørerne, der er en væsentlig mængde af indre øre væske, der bidrager til øret popping erfarne. Det indre øre væske er delikat og reagerer på de mindste trykforskelle. Hvis væsken er påvirket til at skubbe op mod trommehinden, med fly trykforskelle eller med mekaniske eller positionelle forandringer, kan en popping eller knitrende lyd forekomme.

Blokeret eustakiske rør

Det eustakiske rør, som er en lang, slank rør forbinder bagsiden af ​​halsen til det indre øre, har en rolle i poppende ved at forårsage det indre øre fluid og indre lufttryk til at opbygge og skubbe mod trommehinden, hvilket i igen forårsager den knitrende lyd. Dette sker, når det eustakiske rør bliver blokeret på grund af forkølelse eller infektioner i øret og / eller hals, som kan ændre lufttrykket dynamisk i det indre øre.


        

Udgiv min kommentar