Fantacine.com

Hvordan man kan støtte et brækket ben

Hvordan man kan støtte et brækket ben


For at helbrede fra et brækket ben, skal du forblive slukket benet og tilbringe et par uger afslappende, mens knoglerne vokser sammen igen. Mens du slapper af i et par uger lyder som en godbid, manglende arbejde og den smerte og uro komplicere processen med inddrivelse. En af de vigtigste dele af recovery indebærer at holde din brækket ben understøttes for at fremme en gradvis helbredelse. Mens situationer, du står ikke kan tilbyde de bedste situationer for at støtte brækkede lemmer, skal du lære at få kreative til at fremskynde din restitutionstid.

Instruktioner

1 Bo off benet så meget som muligt. Spørg et par venner eller slægtninge til frivilligt tid til at bo hos dig som deres tidsplan tillader. Spørg, at de frivillige hjælpe dig ved at bringe dine måltider til dig og hjælpe dig op og ned, som du skal gå på toilettet eller foretage andre nødvendige bevæger sig gennem huset eller uden for hjemmet.

2 Hold slåes dit ben. Mens en støbt bliver hurtigt irriterende, forhindrer dig i søvn på grund af den manglende evne til at bøje dine ben og den uundgåelige kløe under cast, skal du holde slåes til at holde dine ben på plads, således at knoglerne heles.

3 Støt dit ben på et højere niveau end din krop ved hjælp af en spisestue eller køkken stol. Stolen placerer dine ben højere end dine hofter og i modsætning til puder, tilbyder konstant støtte, der ikke flade eller tillade dig at rulle til siden og væk fra støtte.

4 Opret ét centralt sted for dig selv. Find dit tv i samme rum du sover og forsøge at gøre kun nødvendige ture som ture til toiletter. Forsøg på at omlægge eventuelle outside-the-home forpligtelser, såsom møder og praksis, indtil du har helet fuldstændigt. Vælg en hvilestol, lænestol eller justerbar seng at bruge som din dagtimerne post og din seng. Hold fødderne forhøjet med en anden, hård stol eller ved at hæve bunden af ​​sengen, som du sover, og mens du ser fjernsyn eller gøre andre vågne aktiviteter.

TIPS

  • Oprethold en positiv holdning og afstå fra enhver uvedkommende aktiviteter, selvom du begynder at føle godt for tidligt. Du ønsker ikke at risikere re-skade eller forhindre din brækket ben fra healing.

        

Udgiv min kommentar