Fantacine.com

Percocet Kontraindikationer

Percocet Kontraindikationer


Percocet er et lægemiddel ordineret til smerter regulering. Kontraindikationer advare patienter med visse medicinske tilstande eller overfølsomhed over for en eller flere ingredienser om potentielle livstruende bivirkninger forbundet med lægemidlet. Alle doser af Percocet indeholder oxycodon og acetaminophen.

Overfølsomhed over for Ingredienser

Percocet er en kombination stof skabt af oxycodon og acetaminophen. Alle doser af lægemidlet indeholder kolloidt siliciumdioxid, stearinsyre, crospovidon, croscarmellosenatrium, mikrokrystallinsk cellulose og pregelantinized majsstivelse. Hvis patienten er overfølsom over for nogen af ​​disse ingredienser er Percocet kontraindiceret.

opioider

Oxycodon er et opioid. Læger ordinere opioider til smertelindring. Patienter allergiske til opioider eller dem med medicinske tilstande modstridende opioid indtag bør ikke tage Percocet. Opioider kan interagere med andre receptpligtig medicin, herunder antihistaminer, benzodiazepiner og barbiturater.

luftvejssygdomme

Betingelser som kronisk obstruktiv lungesygdom, emfysem, tuberkulose og lungekræft forårsage en begrænsning af luftvejen. Oxycodon kan yderligere undertrykke vejrtrækning. Percocet kræver tilstedeværelse af medicinsk personale om en patient lider af en luftvejssygdom.

bronkial astma

Bronkialastma forårsager begrænsning af luftvejene fører til åndedrætsbesvær, hoste og åndenød. Fordi opioider undertrykke vejrtrækning, kan patienter med bronkial astma lider alvorlige bivirkninger fra at tage Percocet, herunder åndedrætsbesvær. Store doser af Percocet kan medføre døden.

hyperkapni

Hyperkapni, også kendt som hyperkapni, forårsager en højere end normal kuldioxid i blodet. Undertrykt vejrtrækning forårsaget af oxycodon i Percocet kan forårsage en yderligere stigning i kuldioxid.

paralytisk ileus

Paralytisk ileus er en obstruktion af tarmen forårsaget af paralyse af intestinale muskler. Narkotika, ligesom oxycodon, kan forårsage paralytisk ileus, så patienter med den betingelse ikke skal tage Percocet. Intestinal blokering kan føre til forstoppelse, udspilning af maven, kvalme og opkastning.


        

Udgiv min kommentar