Fantacine.com

Hvad er årsagerne til Anterior Knee Pain?

Hvad er årsagerne til Anterior Knee Pain?


Anterior knæ smerter (smerter i den forreste side af knæet) er et emne, som plager mange mennesker, fra atleter til kontoransatte og hjemmegående. Fordi denne smerte forekommer hyppigst i løbere, er det ofte omtalt som "runner knæ." Der er flere årsager til forreste knæsmerter, herunder en trukket muskel, gigt, tendinitis, brusk blødgøring og knæskal forskydning.

trukket Muscle

Når musklerne omkring knæet, såsom muskler som basen af ​​låret eller toppen af ​​læggen, bliver trukket, smerten kan undertiden center i knæet området. Trukket muskler er som regel ledsaget med en kedelig, smertende smerter, og normalt heler inden for en uge eller to. Løbende eller tilbagevendende smerter i knæet området er et tegn på, at årsagen er noget mere alvorligt end en trukket muskel.

tendinitis

Tendinitis er, når en sene bliver anstrengt eller betændt. Dette kan nogle gange give smerter i den forreste del af knæet, især hvis en sene i underlår eller øvre kalv bliver trukket. Hævelse og stivhed er generelt forbundet med tendinitis. Tendinitis normalt går væk efter et par måneder. Symptomer varede længere end nogle få måneder er normalt tegn på en mere alvorligt problem, såsom arthritis.

Artritis

Gigt i knæet er normalt ledsaget af lokaliseret smerte og stivhed, der forværres under tryk eller fysisk aktivitet. Gigt opstår, når leddene bliver betændt, og typisk ses hos ældre mennesker, der lider knæsmerter.

Fortrængning af knæskallen

Rotation af knæskallen eller forskydning (bevægelse for høj eller for lav) af knæskallen forårsager knæskallen at gnide mod lårbenet eller kalv knogle. Når dette sker, knæ smerter er normalt centraliseret enten lige under eller lige over midten af ​​forsiden af ​​knæet.

Chrondomalacia patellae

Chrondomalacia er blødgøring af brusk. Når brusken af ​​knæskallen blødgør, er bevægelse og pres på knæet ikke polstret såvel som sædvanlig, forårsager smerte at udspringe hele knæet området. Chrondomalacia forekommer normalt i ældre over 40.


        

Udgiv min kommentar