Fantacine.com

Sundhed Issues i at bruge lysstofrør Over Glødelampe

Sundhed Issues i at bruge lysstofrør Over Glødelampe


Lysstofrør har flere kvaliteter, der gør dem bedre end glødelamper versioner. De har meget længere levetider, er mere energieffektive - som hjælper husejere og virksomheder spare penge, og kan producere et større udvalg af lette typer efter flere programmer. Men lysstofrør har også flere forskellige kvaliteter, der udgør visse problemer for sundheden, at glødepærer, med deres varme udstråling, ikke.

lysstofrør

Fluorescerende pærer bruger ikke en glødetråd til at producere lys. I stedet bruger de en blandinger af gasser, som regel en inaktiv gas som argon og en damp som kviksølv, til at producere lys. Kviksølvet skaber ultraviolet stråling, når anklaget for en strøm. Strålingen rammer fosfor belægning på pæren, og denne belægning reagerer, producerer blålige, synligt lys mennesker ser. Frekvensen af ​​den elektriske strøm styres omhyggeligt af en ballast i bunden af ​​pæren.

Stråling

Den kviksølvdamp ikke producerer ultraviolet stråling, og denne stråling kan være skadelige for mennesker, især til øjne, hvor det kan ødelægge skrøbelige lysfølsomme celler. Imidlertid er næsten alle stråling i pæren absorberet af phosphorbelægningen før det undslipper, hvilket bringer UV lys niveauer ned. De eneste gang mennesker er udsat for strålingen er, når pærerne pause, og fluorescents har normalt fail-pengeskabe at forhindre dette.

Mercury

Kviksølv er et giftigt metal, og hvis absorberet, kan det nemt gøre skade på det menneskelige legeme. Den farligste tid for denne absorption er, når pære pauser og kviksølv damp svæver i luften i et stykke tid, før afregning til jorden. For at forhindre kviksølvforgiftning, skal lysstofrør korrekt og sikkert genanvendes eller bortskaffes.

flicker

Ældre fluorescerende pærer bruger forkoblinger, der skaber cyklusser ved 60 hertz per sekund. Disse cyklusser er ofte langsomme nok for mennesker at skelne buerne af el som passerer gennem pæren. Denne flimmer kan forårsage hovedpine og trætte øjne. De har også været rygter om at forårsage anfald hos epileptikere, men der er lidt videnskabelig dokumentation for at bevise dette.

Sleep Cycles

Fluorescerende lys kan ligne dagslys lettere end glødepæren, især lysstofrør foretaget efterligne lyset fra solen. Det betyder, at de lettere kan forstyrre kroppens naturlige følelse af dagen og natten, muligvis skabe søvnforstyrrelser hos nogle mennesker.


        

Udgiv min kommentar