Fantacine.com

GERD symptomer hos nyfødte

GERD symptomer hos nyfødte


GERD, eller gastroøsofageal reflukssygdom, kan påvirke nyfødte såvel som voksne. Når symptomerne er alvorlige, kan det være nødvendigt aggressiv behandling. Betingelsen er almindelig og absolut en smule rodet. Kend symptomerne på GERD hos spædbørn, når det er normalt, og hvornår man skal søge behandling.

Historie

Den præcise årsag du har en bøvs klud er fordi de fleste babyer har nogle reflux eller spytte op. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, halvdelen af ​​alle spædbørn opleve nogle GERD i de første tre måneder. Enhver mor kender det kan ske efter fodring, gråd, dræning eller hoste. Det synes ikke at genere dem en smule, da de spyttede, smil, leg og kæle. I nogle få tilfælde, kan være nødvendig behandling.

Betydning

Hvis dit barn ikke tager på i vægt, vil ikke spise, spytter op kraftigt og i store mængder (mere end en spiseskefuld ad gangen), eller er irritabel under eller efter fodringer, kan du har mistanke GERD kan være et problem, der kræver en lægelig vurdering . nfants der projekt eller producerer grøn eller brun væske, er sløv eller har diarré eller anden sygdom har brug for øjeblikkelig lægehjælp. GERD kan være forårsaget af konstriktion af pylorus ventil, der tillader maven til tomme (pylorusstenose), selvom det er sjældent. Normal GERD ikke interefere med din barnets vækst eller en følelse af velvære.

Identifikation

Identificering GERD som normalt involverer ser for advarselstegn. Smerter, feber, og åndedrætsbesvær er betingelser forbundet med GERD, der berettiger medicinsk behandling. Symptomerne omfatter også forbedring, når din baby er oprejst. Hvis symptomerne fortsætter, skal du prøve at fodre barnet langsommere med mere hyppige, mindre mængder. Krumning af ryggen og hvæsende vejrtrækning uden tegn på spyttet op kan være symptomer på "tavs" GERD. Enhver voksen, som har lidt kender ubehag forbundet med tilbagesvaling.
Test fra dig læge kan omfatte grundlæggende blodprøver for at lede efter virus og infektion, mave røntgenstråler, herunder en barium svale, eller overvågning af maven PH under indlæggelse. Øvre endoskopi er mere invasiv, der involverer passage af et rør til at lede efter strukturelle abnormiteter, såsom strikturer, der fremmer GERD og kan kræve kirurgisk indgreb.

Forebyggelse / Solution

Forebyggelse problemet helt er næsten impossibe fordi din baby bare ikke er fuldt udviklet, og nogle maveindhold uundgåeligt vil glide opad fra maven og ud munden. I de fleste tilfælde vil GERD løse på sin egen.
Holde din baby ro ved at fodre inden de passerer point of no return hjælper dem spise langsommere og sluge mindre luft. Feed en ounce på et tidspunkt, og hvis du amme, så prøv at begrænse til det ene bryst. Det kan bidrage til at løfte hovedet af krybbe sightly.
Størrelsen af ​​flasken brystvorten er vigtigt, hvis dit barn er gulping. Forkert brystvorte størrelse bogstaveligt hælder for meget for hurtigt ind i en lille mave. Oplev værdien af ​​bøvsen, men hvis dit barn spytte s op for ofte, skal du måske til at tage tid, at et par flere bøvser. Med din læges godkendelse, kan ris korn tykkere mælk, bremse fodring processen. Lidt af korn også kan være lige, hvad dit barn har brug for at føle sig tilfredse og mindre hektisk med at spise. Lad din baby til at sidde op længere efter at have spist, undgå overaktivitet, såsom kildrende og jiggling i mindst 30 minutter, indtil maveindholdet kan afvikle

effekter

Nogle forskere siger, at hyppige anfald af spædbarn GERD kan føre til barndom episoder. I de fleste tilfælde kan du forvente lidt eller ingen komplikationer. Igen, tale med din læge, hvis symptomerne er alvorlige eller på anden måde giver anledning til bekymring.


        

Udgiv min kommentar