Fantacine.com

Hvordan man kan reducere lægkramper

Lægkramper er ekstremt ubehageligt og kan ske når som helst, oftest om natten. Årsagerne til kramper i benene skyldes en række ting, såsom streng motion, fedme og sidder i samme stilling i længere tid. Lægkramper kun vare et par minutter og kan ske for enhver, ung eller gammel. Du behøver ikke nødvendigvis at se en læge, hvis du får et ben krampe alle nu og igen, men hvis du får dem ofte og de er alt for ulidelig, se din læge for en rutinemæssig kontrol op.

Instruktioner

Hvordan man kan reducere lægkramper

1 Tag kosttilskud og spise fødevarer, der er højt indhold af kalium. Mineraler, såsom magnesium, calcium og kalium hjælp til at afslappe musklerne og regulere muskelkontraktion. Fødevarer, der er rige på kalium er bananer, bagte kartofler og klid flager. Ændring af dine spisevaner kan også aide i at hjælpe til at reducere kramper i benene. Spise fødevarer, der øger din blodgennemstrømning og hjælpe din omsætning kan forebygge muskelkramper.

2 Stretch før fysisk aktivitet. Strækker hjælper til at løsne stive muskler i læggen og forstrækning. Det er en god idé at strække dine muskler meget langsomt. Strækker for hårdt og hurtigt kan forårsage rive i musklen. For at få et godt stræk, skal du gentage arm og ben udvidelser over en periode på 10 minutter. Det kan synes som en mini træning, men du vil være sikker på, at du forhindre kramper.

3 Tag et varmt bad eller brusebad til at hjælpe dine muskler til at slappe af. Hvis du står under bruseren i 10 til 15 minutter og lade det varme vand til at løbe over dine muskler, vil du føler dig veloplagt og smerter eller ømhed fra dine muskler vil mindske. Husk, at varmt vand hjælper også til at frigive spændinger i nerverne.

4 Massage dine ben. Massere benet kan frigøre spændinger i musklen og bidrage til at øge omsætning og blodgennemstrømningen. Du kan udføre massage selv, eller du kan søge hjælp hos en professionel. Fordelen ved en professionel massør, er, at de kender triggerpunkter i kroppen. De ved præcis, hvordan man kan lindre smerten. Kom en massage kan også være sjovt og vil give dig mulighed for at slappe af.


        

Udgiv min kommentar