Fantacine.com

Hvad er alternative behandlinger for Abdominal adhæsioner?

Efter næsten enhver form for kirurgi, vil arvæv dannes. Arvæv er sammensat af collagen, der danner fibrøse bånd. Dette væv er gavnligt og nødvendigt for kroppen at helbrede en operationssåret korrekt. Der er imidlertid forekomster, hvor for meget arvæv former og skaber yderligere problemer for patienten. Dette er tilfældet med abdominale adhæsioner.

Dannelse af Abdominal adhæsioner

Abdominal sammenvoksninger form, når arvæv bliver tilgroet. Arvæv derefter forbinder områder omkring kirurgisk procedure, der normalt ikke ville være forbundet i maven. Disse sammenvoksninger normalt kun forårsage mild smerte og behøver ikke lægehjælp. Men hvis nok arvæv formularer på webstedet, tyndtarmen kan blive kvalt. Disse typer af abdominal sammenvoksninger bliver ulykkestilfælde, fordi de holder dig fra at være i stand til at flytte din tarm.

Abdominal sammenvoksninger er mest sandsynlig, på dem, der har haft en vis form for abdominal kirurgi i fortiden, især når operationen blev udført ved faktisk åbner bugvæggen. De, der har haft abdominal kirurgi laparoscopically ikke tilbøjelige til at udvikle abdominal sammenvoksninger. Patienter, der har flere abdominale operationer er de mest sandsynlige kandidater til at udvikle abdominal sammenvoksninger, efterfulgt af kvindelige patienter, der har haft en slags gynækologisk kirurgisk procedure. Patienter, der har appendectomies er kun lidt mere tilbøjelige til at udvikle disse sammenvoksninger i maven, end de personer, der har haft nogen forudgående abdominal kirurgi.

kinesiske urter

Nogle gange er kirurgisk behandling, der kræves for abdominale adhæsioner på grund af blokering af tyndtarmen. Dette er imidlertid sjældent tilfældet. Et flertal af tiden disse sammenvoksninger kun forårsage mild smerte, der er tåleligt. Når behandlingen er nødvendig, er der nogle alternative behandlinger til rådighed samt.

En af de alternative behandlinger for abdominal sammenvoksninger er administrationen af ​​kinesiske urter. Når en patient får en kombination af rabarber, mirabilitum, Chih-shih, og magnolia, kan løgnehistorie hjælpe med behandling af abdominale sammenvoksninger. Nogle mener, at denne kombination endda kan forhindre operation når sammenvoksninger har blokeret tarme på en eller anden måde.

Kost Change

En anden alternativ behandling er en ændring i kosten. Hvis du har været diagnosticeret med abdominal sammenvoksninger, dette er den første ting du bør overveje som behandling. Typisk en ændring i kost betyder, at du skal skifte til en næsten alle flydende kost eller en lav-rest kost. Dette er en kost, hvor den mad, der spises lettere kan fordøjes i dit system og indeholder masser af mejeriprodukter og fødevarer, der er lav i fiber.


        

Udgiv min kommentar