Fantacine.com

Alternativ Care for nerveskader

Neuropati, almindeligvis kendt som nerveskader, kan være forårsaget af autoimmune sygdomme, diabetes eller traume. Hver årsag har en anden metode til alternativ behandling, fra at få mere motion og opretholde en sund kost til akupunktur og hypnose, ifølge Mayo Clinic. Det er afgørende at konsultere din læge, før du forsøger at behandle dine smerter med alternativ pasning.

perifer neuropati

Perifer neuropati er en almindelig form for neuropati, der skaber en smertefuld prikkende fornemmelse i hænder og fødder. Ifølge Mayo Clinic, er det forårsaget af skader, metabolisme ubalancer, infektioner og diabetes. Du kan lindre og forebygge smerter ved at udøve regelmæssigt, som også hjælper med at kontrollere dit blod-sukker niveauer, hvis du er diabetiker. Massage dine hænder og fødder til at stimulere nerverne, som kan øge cirkulation. Må ikke bære stramme sko eller sokker, da de kan forværre cut-off kredsløb og forårsage sår, ifølge Mayo Clinic.

diabetisk neuropati

Diabetisk neuropati kan udvikle sig, hvis du allerede er diagnosticeret med diabetes, og din high-blodsukker har skadet din nervefibre. Som du alder skaden kan øges, hvilket fører til flere sundhedsproblemer, såsom følelsesløshed og, i det ekstreme tilfælde, hjerte komplikationer. Sæt farten ned forløbet af neuropati ved at opretholde en sund vægt og mindst 30 minutters daglig motion i kombination med alternative behandlinger såsom akupunktur og hypnose. Akupunktur kan lindre kroniske smerter forårsaget af neuropati, når de anvendes konsekvent, ifølge Mayo Clinic. Hypnose er også en mulighed for smertelindring, når den forsøger at ændre, hvordan du oplever smerte snarere end at eliminere smerten. Denne form for behandling bør ske ved en uddannet professionel og kræver flere sessioner for at være effektiv, i henhold til "American Diabetes Association komplet guide til diabetes."

autonom neuropati

Denne type neuropati er forårsaget af autoimmune sygdomme, alkoholisme, nerveskade og kroniske sygdomme, ifølge Mayo Clinic. Nogle almindelige symptomer på autonom neuropati omfatter svimmelhed, vandladning vanskeligheder, rysten og øget hjertefrekvens. Fordi svimmelhed er et almindeligt symptom på autonom neuropati, kan du reducere denne forekomst ved at komme op langsomt og strække dine ben til at forbedre cirkulation. Invester i en støttende hovedpude, der vil holde dit hoved op, mens sove for at reducere symptomer, ifølge "Handbook of det autonome nervesystem i sundhed og sygdom."


        

Udgiv min kommentar