Fantacine.com

Sådan End Compulsive overspisning Disorder

Compulsive overspisning lidelse er en dræning tilstand, der driver et individ til at spise ud over det punkt af nødvendighed. En person, der lider af tvangsoverspisning disorder aldrig føles fuld og konstant bruger fødeindtagelse som en psykologisk mekanisme til at håndtere livet og problemer, der opstår. Svarende til stofmisbrug, frådseri i fødevarer forårsager en størrelsesorden af ​​både fysiske og psykiske problemer. Overspisning fremdriftsmiddel fedme samt relaterede sundhedsproblemer såsom diabetes, forhøjet blodtryk og andre lignende problemer. Succesfuld slutter den cyklus af kompulsiv spiseforstyrrelse kræver engagement, faglig bistand og fuld opbakning fra deres kære.

Instruktioner

1 Opret en fødevare log. Brug et tidsskrift til at holde styr på alle måltider, snacks og drikkevarer spist i mindst syv dage. Ud over at skrive ned mængden af ​​fødevarer, der spises i løbet af dagen, notere, hvornår og hvorfor maden blev indtaget. Compulsive overspisning er næret af psykologisk afhængighed og et overvældende ønske om at bruge mad som en flugt. Vær opmærksom på situationen omkring behov for at spise og hvorvidt maden blev brugt til at udfylde et tomrum eller give komfort.

2 Udtænke en alternativ plan. Ved afslutningen af ​​den periode på syv dage, gennemgå resultaterne med en professionel ernæringsekspert og psykolog. Den ernæringsekspert indeholder retningslinjer for sundt måltid planlægning og psykologen hjælper med at fastslå årsagerne til den compulsive overspisning. Begge komponenter af tvangsoverspisning kræver opmærksomhed selve vane med at spise samt de underliggende årsager. Opret en plan for hvert område med succes overvinde sygdommen.

3 Rediger spisevaner. Før de psykologiske årsager kommet frem og forandring, ændrer sædvanligt handling. Stoppe med at spise efter middag eller mellem måltiderne. Stedfortræder upassende snacks til frugt og grøntsager, indtil tvang til at spise forsvinder. Spis mindre portioner af livretter at begrænse overindulging. Kontakt ernæringsekspert for specifikke anvisninger og tips til at ende tvangsoverspisning ved at ændre vaner.

4 Find en erstatning for at spise. Compulsive overspisning bruges som metode til at håndtere stress eller flugt fra hverdagen. For at afslutte tvangsoverspisning disorder, erstatte den handling at spise med noget passende såsom motion, shopping eller læsning. Vælg en realistisk aktivitet, der allerede nydt eller udskiftning vil ikke være effektiv. For eksempel vil en person, der hader at udøve sandsynligvis finde det umuligt at udveksle spise et stykke chokolade kage til en køre på løbebånd.

5 Kom til den virkelige roden af problemet. Hvis tvangsoverspisning blot udskiftes med en ny vanedannende aktivitet, er den sande årsag til problemet ikke løses. Compulsive overspisning lidelse er en afhængighed som alle andre og kræver terapi og engagement, der skal overvindes. En psykolog uddannet i spiseforstyrrelser tilbyder hjælp og vejledning til den person med den uorden og hans kære.

TIPS

  • Hold problem fødevarer ud af huset.
  • Undgå at holder øje med vægten og tal - ændre adfærd er topprioritet.
  • Udskift ikke højt kalorieindhold fødevarer med lavt fedtindhold eller kost poster - de kun maskere det reelle problem med overspisning.
  • Compulsive overspisning lidelse er undertiden benævnt binge eating disorder, men de er faktisk to meget forskellige betingelser.

        

Udgiv min kommentar