Fantacine.com

Sådan Juster Arms på Briller

Sådan Juster Arms på Briller


For at undgå unødig ansigtssmerter og hovedpine, ordentlig monokel pasform er afgørende. Toppen af ​​brillestel bør linje med dine øjenbryn, bør rammen være fortrolig med nogen klemme eller trække og bør forblive på dit ansigt uden at glide ned på næsen. Hvis dine briller ikke passer på denne måde, kan du justere dem selv ved at finjustere de monokel armene på templerne, hvor de mødes resten af ​​rammen.

Instruktioner

Sådan Juster Arms of Plastic Frames

1 Varm plast frames op ved at køre stængerne varmt vand i 20 sekunder. Ledelse af en hårtørrer på rammerne for 20 sekunder vil også arbejde for dette. Hold tørretumbleren indstillingen hår på lavt, så rammer ikke bliver for varmt.

2 Juster armene på templet for at afhjælpe briller, der glider ned på næsen eller ikke niveau på en flad overflade. Bend hver arm op eller ned, hvor den møder rammen, bevæger armene en lille smule ad gangen, indtil de er i den korrekte position. Påfør kun det minimum af kraft nødvendige for at sikre, at du ikke bryder armene. Briller er designet til at blive bøjet til at rumme forskellige ansigtsudtryk strukturer; bøje dem ud over, hvad der er nødvendigt for dit ansigt, men øger risikoen for at bryde dem.

3 Kør rammerne under koldt vand i 20 sekunder for at sætte dem i den nye position.

Sådan Juster Arms of Metal Frames

4 Brug spidstang til forsigtigt klemme templet hjørne, mens du flytte rammen lidt opad eller nedad. Dette vil justere rammer, der er off-balance. Flytning rammen opad eller nedad, vil afhænge af den side, der er off-balance.

5 Bøj armene lidt væk fra rammen med hænderne, hvis dine briller grave i dit hoved eller ører. Ligeledes bøje armene lidt indad, hvis dine briller passer dit hoved for løst. Disse bøjninger bør finde sted i midten af ​​armen akslen. Ret øre stykker lidt med en tang, hvis de også er buet for øret. Bøje øre stykker, hvis de er for stejle.

6 Korrekt briller, der sidder for højt eller for lavt på næsen ved at bøje armene på templerne for at ændre vinklen af rammen. Bøj begge arme lidt opad med tang til at rette rammer, der sidder for højt på næsen. Bøj armene lidt nedad for at rette op på rammer, der sidder for lavt på næsen. Pas på ikke at bøje den faktiske hængsel; placere tænger på del ud over hængslet, hvor armen og chassis.

TIPS

  • Plastic rammer, der passer for løs eller for stram bør tages til et øje læge for de korrekte justeringer.
  • For det bedste resultat, bør eventuelle rammer, der har brug store eller flere justeringer blive taget til en øjenlæge.

        

Udgiv min kommentar