Fantacine.com

Husholdningernes helbredelsesmetoder for en løbende næse

Løbende næser, også kendt som næseflåd, er normalt ikke et alvorligt problem, men de kan helt sikkert give ubehag. Løbende næser kan ske fra en række forskellige årsager, lige fra allergier, vejr forandring, bakterier, røg, støv og skæl. Da en løbende næse er normalt ikke alvorlige nok til at berettige et besøg hos lægen, er der flere på home retsmidler, der kan hjælpe med at stoppe din næse fra at køre. Salt vand, væsker og krydret mad er blandt nogle af hjem retsmidler, der har vist sig at lindre sinus og løbende næse problemer.

Krydderier og krydret mad

Det lyder måske ulogisk, men spiser virkelig krydret fødevarer, som ofte forårsager løbende næser, hjælper dæmme op for strømmen af ​​slim og rydder op næse. Grunden til dette fungerer er, fordi krydret fødevarer tendens til at slippe af med de irriterende der forårsagede løbende næse. Eksempler på effektive krydret fødevarer er jalapenos, karry, hot sauce over vinger, paprika og rød peber. En generøs mængde af Tabasco eller peberrod sauce på toppen af ​​din livret kan arbejde så godt.

Varmt saltvand

Tag en spiseskefuld hver af salt og bagepulver og bland dem i en otte-ounce glas varmt vand. Bland godt; derefter udfylde en nasal aspirator eller endda et strå fuld af blandingen. Lean baglæns og forsigtigt hælde saltvandet ind i begge næsebor. Vær sikker på at trække vejret dybt, så saltvandet går alle op næseborene. Gentag et par gange, hvis din næse er stadig løbende. Denne metode virker, fordi saltet i blandingen vil tørre op slim. Eftersom salt stings, vil bagepulver lindre smerten af ​​saltet.

Drik masser af væske

Drinking væsker, især vand, er gavnligt ikke kun for din krop i almindelighed, men det vil hjælpe med løbende næser i processen. Når kroppen er fuldstændigt hydratiseret, slim i den nasale systemet vil tynde ud. Når slim fortyndes, synke og trække vejret forbedre, hvilket gør det lettere at fjerne slim fra næseborene. Drik mindst otte glas vand om dagen. Hold dig væk fra kulsyreholdige drikkevarer såsom sodavand og øl, som de kan handle som diuretika og dehydrere dig.


        

Udgiv min kommentar