Fantacine.com

Relief for klemt nerve i nakken

Det er sket for mange af os, du vågner op om morgenen og kan ikke dreje hovedet til den ene side. Det ser ud til smerter fra klemt nerve udstråler fra din hals til dine skuldre, og uanset hvad du prøver, er det ikke lette smerten. Ifølge NativeRemedies.com kan relief findes gennem akupunktur / akupressur, kiropraktisk behandling, varm / kold terapi og med smertestillende midler.

Akupunktur / Akupressur

Akupunktur og akupressur er gamle asiatiske teknikker, der fokuserer på pres punkt terapi. Indsættelse små nåle eller anvende pres på de trykpunkter kan bringe lindring for smerten ved en klemt nerve. NeckSolutions.com spidder trykpunktet for nakkesmerter som værende "placeret på bagsiden af ​​hånden, mellem knoglerne i fordybningen bag knoerne på den første og langfinger." NeckSolutions.com antyder også, at hvis smerten er på højre side af halsen, anvende trykpunktet på venstre, og omvendt for den modsatte side.

Kiropraktik Behandling

Ifølge Dr. Ken Erickson, DC, der er "to store årsager til nerve irritation, hver især kræver en anden behandlingsmetode, så en korrekt diagnose af årsagen til dine symptomer er kritisk." Den første årsag er enten en svulmende disk eller en benet overvækst skubbe på nerven og forårsager smerte. Den anden er, når nerven bliver fanget af bløde væv på grund af gentagen brug. Erickson anbefaler spinal justering til at behandle den klemt nerve, som han siger, kan ofte producere øjeblikkelig smertelindring.

Varmt / koldt terapi

Varmt og koldt terapi kan lette betændelse forårsaget af den klemt nerve. Selvom ikke specifikke for en klemt nerve i nakken, anbefaler MayoClinic.com anvende is til placeringer af iskiasnerven smerter i 15 til 20 minutter, og efter 48 timer tilføre varme til de ramte områder. Relieffet leveres af varme og kulde til ischiadicus smerte angår klemt hals nervesmerter fordi begge omfatter betændte nerver i kroppen.

Smerter relievers

Den MayoClinic.com anbefaler også ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, såsom aspirin, ibuprofen og acetaminophen til smertelindring forårsaget af iskiasnerven smerter, og hvis de arbejder for ischiadicus smerte, er det en gyldig behandling for nervesmerter i andre områder af kroppen. Disse smertestillende kan også lindre betændelse omkring klemt nerve og hjælpe med at lette tæthed i det omgivende væv. Hvis disse ikke fungerer, den næste vej er smertestillende i en læge kontor, som kan omfatte kortison indsprøjtninger eller en recept af narkotiske stoffer som kodein. Hvis lægen ikke er i stand til at behandle klemt nerve tilstrækkeligt, kan kirurgi være en sidste udvej.


        

Udgiv min kommentar