Fantacine.com

Homøopatiske Alternative Retsmidler til at erstatte Keppra

Keppra er almindeligt ordineret til partielle anfald, der opstår med nogle typer af epilepsi. Ligesom mange lægemidler det kan have nogle uønskede bivirkninger, der kan føre dig til at ville prøve naturmedicin. Før du bruger nogen homøopatiske alternative løsninger til at erstatte Keppra du nødt til at drøfte sagen med din læge eller sundhedspersonale. Den Epilepsi Foundation anbefaler ikke, at nogen stoppe med at tage epileptisk medicin til fordel for homøopatiske alternativer, medmindre det sker under lægeligt tilsyn.

Homøopati

Filosofi homøopati er at behandle en persons symptomer, i modsætning til behandling af tilstanden. Forskellige mennesker med samme stand, såsom epilepsi eller krampeanfald, kan behandles med forskellige midler: det er fordi homøopati tror på at behandle det hele menneske, under hensyn til hans eller hendes krop type, personlig sygehistorie og mentale og følelsesmæssige tilstand, blandt andre faktorer.

Homøopati behandler symptomer i overensstemmelse med princippet om "ligesom behandler gerne." Et homøopatisk middel mod anfald kan omfatte et naturligt stof, der menes at forårsage anfald hos mennesker, der ikke har dem. Stoffet vil være til stede i en meget fortyndet tilstand, ikke på fuld styrke.

Homøopatiske behandlinger

Europæiske mistelten har været anvendt i tusinder af år for homøopatiske alternative løsninger for epileptiske anfald. Det sælges i supplement form og i Europa er tilgængelig som en receptpligtig medicin gives ved injektion. (American mistelten bruges i løbet af ferien til dekoration er en anden plante, og ekstremt giftige.)

Ifølge University of Maryland Medical Center, andre behandlinger, der anvendes i homøopati til beslaglæggelse lidelser omfatter Causticum, Cuprum metallicum, Cicuta og belladonna. I traditionen fra homøopati svovl er undertiden bruges som godt. Administration af en hvilken som helst af disse stoffer er bedst at overlade til en homøopat, der forstår de unikke omstændigheder i hvert enkelt individ.

Keppra

De fleste af Keppra s bivirkninger er milde og bør mindskes med tiden. Mange patienter klager over døsighed: Hvis dette fortsætter bede din læge om kosttilskud eller vitaminer til bidrage til at mindske effekten. Depression, allergiske reaktioner, kløe, opkastning eller alvorlige reaktioner bør indberettes straks.

Hvis du skal stoppe med at tage Keppra eller anden grund din læge bør gradvist falde din dosis. Må ikke bare stoppe med at tage det på din egen; meget alvorlige konsekvenser kan forekomme.

Overvejelser

Der er kun lidt eller ingen videnskabelige beviser for, at homøopatiske midler virker, og bare fordi et middel er fysisk eller homøopatiske betyder ikke, at der ikke er nogen potentielle bivirkninger eller bivirkninger. kan ikke tages mange naturlige stoffer sammen eller med andre medikamenter; forholdsregler skal tages, uanset hvilken type tilsagn du bruger.


        

Udgiv min kommentar