Fantacine.com

Om Neuropati Healing

Neuropati er en række betingelser, der påvirker det perifere nervesystem, som kan føre til problemer, såsom prikken og muskelsvaghed. Disse problemer manifestere ofte i ben og fødder, og kan behandles med et væld af traditionelle og alternative løsninger. Det er sagt, healing neuropati, især når symptomerne omfatter smerter, kan kun give delvise resultater.

Hvad er Neuropati?

Neuropati refererer til lidelser i det perifere nervesystem, der kan omfatte ukorrekt funktion af motorisk, sensorisk og autonome neuroner. Neuropati forekommer oftest i ben og fødder, og det kan skyldes traumatiske skader, infektioner, udsættelse for toksiner og metaboliske problemer. Sygdommen er ofte forårsaget af diabetes, i hvilket tilfælde det betegnes som diabetisk neuropati. Vitaminmangel, alkoholisme og autoimmune lidelser kan også resultere i neuropati.

Symptomer

Neuropati kan omfatte symptomer forbundet med alle mulige funktioner i nervesystemet. Lidelsen kan føre til følelsesløshed og snurren i hænder eller fødder, der kan udstråle i arme eller ben. Nerven smerter forbundet med neuropati kan involvere en brændende smerte, eller en skarp, jabbing eller elektrisk-lignende smerter. Betingelsen er undertiden blevet henvist til at føle sig som du er iført en handske, og du kan også føle ekstrem følsomhed over for berøring. Din koordination kan vakle og muskelsvaghed og lammelse kan medføre. Hvis dine autonome nerver er berørt, kan du miste kontrol over dine skål og blære bevægelser.

Traditionel behandling

Der er fire store medicinske behandlinger for perifer neuropati. Smertestillende spænder fra over-the-counter ibuprofin til receptpligtig opiater kan hjælpe med de mere smertefulde symptomer på den betingelse. Stoffer som kodein, der kan danne en afhængighed kun ordineres, når andre medikamenter er ineffektive. Anti-beslaglæggelse medicin som gabapentin (Nueontin) og phenytoin (Dilantin) er blevet anvendt til behandling af epilepsi, men kan også helbrede nervesmerter så godt. En lidocain patch kan anbefales, da det har få bivirkninger, og kan anvendes direkte til det område af smerten. Tricykliske antidepressiva som nortrityline (pamelor) kan anvendes til behandling af nervesmerter ved at interferere med de kemiske processer i hjernen, at processen smerte. Denne løsning er ofte anvendt ved behandling af diabetisk neuropati.

Alternativ Behandling

En alternativ behandling begynder med vitamintilskud. Vitamin B-komplekset har flere fordele på nervesystemet, og det er ofte fundet at være mangelfuld i ældre individer. Essentielle fedtsyrer som dem i natlysolie kan forbedre effektiviteten mellem nerveceller og hjernen, hvilket sikrer en bedre nervesystem sundhed. Alpha-lipolic syre kan reducere smertefulde symptomer sammen med forkert fungerende nerver. En forbedret kredsløbssystemet kan føre til en mere effektiv nervesystem. En te lavet af urter sibirisk ginseng, ingefær og gingko biloba kan ikke kun øge din kredsløbssygdomme effektivitet, men disse kendte adaptogener har været knyttet til forbedring af den samlede sundhed og trivsel.

Advarsel

Det anbefales, at du stopper med at ryge, begynde at udøve, og spise sunde måltider for at forbedre din neuropati og øge chancerne for, at disse ovennævnte metoder vil være effektive. Hvis du oplever nervesmerter, bør du straks kontakte din læge for at sikre en korrekt diagnose. Naturlægemidler kan forårsage allergiske reaktioner og interaktioner med medicin, så bør du tale med en læge eller en integreret læge, før du tilføjer dem til din kost.


        

Udgiv min kommentar