Fantacine.com

Spil til ADHD

Spil til ADHD


Attention Deficit Hyperactivity Disorder estimeres ved National Institute of Mental Health at påvirke mellem 2 til 3 procent af børn i USA Børn med ADHD er typisk let distraheret, har problemer med at følge instruktionerne, kan ikke holde deres opmærksomhed på arbejde eller skoleaktiviteter eller derhjemme og kan være glemsom. Selvom ADHD kan være en udfordring for forældre til børn med den betingelse, at bruge spil til at styre den betingelse er sjovt for både forældre og børn.

Udendørs spil

Børn med hyperaktivitet er mere interesseret i udendørs spil, der kræver et højt energiniveau end i brætspil, i henhold til ADHD Child Parenting Guides hjemmeside. Et barn med ADHD nyder aktive spil som klatre i træer, løbe, hoppe og gemmeleg. Desuden udendørs aktiviteter bidrage til at undgå overdreven tid brugt ser TV eller spille videospil. En undersøgelse af Edward Swing, en ph.d.-studerende ved Iowa State University, konkluderede, at børn, der oversteg den amerikanske Academy of Pediatrics anbefaling af mindre end to timers skærmen tid om dagen var mere tilbøjelige til at have mere end gennemsnittet opmærksomhed span problemer, ifølge Medicin Net.com.

kommandoer spil

Daniel T. Moore, ph.d., beskriver en kommandoer spil, der hjælper ADHD barn, der lider af problemer med hukommelsen. Formålet med spillet er at se, hvor mange kommandoer hun kan fuldføre. Nogle børn kan ikke huske to, tre eller fire instruktioner samtidigt; dog kan de fleste få op til fire. Start med at spørge barnet til at fuldføre en opgave, der involverer fire kommandoer, såsom at bringe dig elementer, sætte et element væk og dreje en lys tændt eller slukket. Hvis barnet kan huske alle fire kommandoer, give hende masser af ros. Gå videre til fem kommandoer og holde spille spillet, indtil barnet glemmer en kommando, så afslutte spillet for dagen og lykønske barnet for, hvad hun kunne gøre. Når du spiller spillet igen, gør slå barnets hidtidige rekord et mål. Spil spillet mindst en gang dagligt, seks gange om ugen for at forbedre barnets korttidshukommelse. Når barnet konsekvent husker 12 simple kommandoer, ikke nødvendigvis i den rækkefølge, du gav dem, gå videre til komplekse kommandoer eller opgaver, der kræver flere trin, såsom opvask eller tage ud papirkurven. Et godt mål er for barnet at huske fire komplekse kommandoer.

Coin spil

Mønten Spillet er brugt i Dr. Robert Myers 's samlede Focus Program til at forbedre barnets hukommelse og sekventering, samt hans opmærksomhed og koncentration. Spillet kræver en lille bunke af diverse mønter, en pap ark og et ur, der kan bruges til timing. Put fem mønter fra bunken i en sekvens, såsom tre øre og to nickles. Fortæl dit barn at observere mønterne omhyggeligt, så dække dem med pap og bede barnet til at gøre det samme mønster med de mønter tilbage i bunken. Når barnet har afsluttet opgaven, fjerne pap og markere ned tiden, hvorvidt mønsteret er korrekt. Opmuntre barnet til at holde forsøger, indtil han kan gengive mønstret korrekt, og gøre det sværere for de mønstre, som du går.


        

Udgiv min kommentar