Fantacine.com

Sådan Mix æteriske olier til Dufte

Sådan Mix æteriske olier til Dufte


Blanding æteriske olier giver en enkel måde at oprette en signatur duft. Helsekost butikker sælger æteriske olier som citron, patchouli og mynte. Før begyndelsen, overveje, hvilken type duft, du gerne vil opnå. Det aromaterapi Registration Council sammenligner olier til musik og foreslår blandinger, der indeholder mindst tre olier: en høj tone, hvad du lugter først, efterfulgt af en midterste note. Bassen note er den duft, der varer længst. Blanding æteriske olier fungerer bedst, hvis du bruger olier fra samme familie, såsom citrus familie eller blomster.

Instruktioner

1 Place hætteglas med æteriske olier sammen og vælge mindst tre at blande sammen. Lugt kombinationerne, indtil du finder en, der er tiltalende. (Se Referencer til eksempler på hver type.)

2 Base en blanding på 25 dråber i alt æterisk olie. Brug fleste dråber af høje toner, efterfulgt af mellemledere noter og færrest af dybe toner. For eksempel kombinere 12 dråber af den høje tone, otte dråber af den midterste note og fem dråber af den lave tone.

3 Test duften som du går sammen ved at placere en dråbe på en strimmel af et kaffefilter. Lad strimlen sidde i et varmt, tørt sted i mindst 20 minutter, og lugte det flere gange for at få en idé om, hvordan blandingen udvikler.

4 Bland otte dråber af æteriske olie blanding i en 1-ounce hætteglas med jojobaolie. Denne fortynding vil gøre blandingen lettere at bære og hjælpe det vare længere.

5 Lad blandingen bosætte før brug for at sikre olier blandes sammen. Over tid kan duften ændre sig som olier alder og bosætte.

TIPS

  • Tag korte pauser undervejs for at undgå en duft overbelastning.
  • Lav detaljerede noter om, hvad du har brugt til fremtidig brug.
  • Vær opmærksom på eventuelle allergier, du måtte have til æteriske olier før begyndelsen.
  • Undgå at bruge mere end seks forskellige olier i blandingen.

        

Udgiv min kommentar