Fantacine.com

Hvordan man kan reducere amyloidprotein Gennem din kost

Amyloidproteiner er fibrøse, uopløselige aggregater. En stor ophobning af disse proteiner i kroppen kan føre til udvikling af en gruppe af sygdomme kendt som amyloidose. Reduktion amyloid protein i kosten er et skridt i retning af at hjælpe med at forhindre ansamling af disse proteiner i de væv og organer, og dermed forhindre eventuelle sundhedsmæssige komplikationer forbundet med det. Derfor er en sund kost er nødvendig for at holde kroppen afbalanceret. Kosttilskud såsom ananas enzym, eller bromelain, kan tages for at nedbryde amyloid aflejringer. For at bevare et godt helbred og modstandskraft over for sygdomme, skal undgås forarbejdede fødevarer.

Instruktioner

Ændringer til at gøre i din kost

1 Undgå helt fødevarer og drikkevarer, især tilskynde til opbygning af amyloid protein, såsom raffineret sukker findes i sodavand, desserter, sodavand, mange bagværk og slik. Også undgå koffein, der findes i kaffe og te og mange andre drikkevarer. Undgå de fleste raffinerede mejeriprodukter. Tilsætningsstoffer såsom mononatriumglutamat, smagsstoffer, farvestoffer og andre kemikalier er bedst undgås.

2 Begræns dit forbrug af kød, især rødt kød. Begræns eller undgå forarbejdede fødevarer for at forbedre sundheden og opbygge modstandskraft over for sygdomme. Forarbejdede fødevarer generelt indeholder ingredienser og tilsætningsstoffer, der tilskynder amyloid protein oprustning i kroppen.

3 Spis standarden, sunde fødevarer såsom frisk frugt, grøntsager, koldtvands fisk og frø, såsom sesam, solsikke og hørfrø. Medtag nødder såsom valnødder, mandler, pekannødder og hasselnødder. Tilføj fuldkorn såsom brune ris, boghvede, hirse, quinoa, havre og byg; de er alle rige på vitaminer og mineraler og bør indgå som en vigtig del af kosten.

4 Medtag kosttilskud som en del af at skabe sundere spisevaner og forhindre ophobning af amyloid protein. Disse tillæg inkluderer fiskeolie, som er højt indhold af omega-3 fedtsyrer er essentielle for sundheden. Før du tager fiskeolie, rådføre sig med din læge, da det kan have en blodfortyndende effekt, og du ønsker at være sikker på det ikke reagerer med nogen medicin, du kan tage. Antioxidant kosttilskud er også gavnligt og værd også i din daglige kost. Bromelain, eller ananas enzym, der anvendes som et supplement kan hjælpe kroppen i at nedbryde amyloidproteinaflejringer.

TIPS

  • Skift til en ny kost gøres bedst i etaper, ikke at give op alting på én gang og spise helt forskellige fødevarer fra den ene dag til den næste. Indstilling selv realistisk, daglige, ugentlige og månedlige mål og holde sig til dem som regel garanterer succes i en mindre traumatisk måde, især hvis du har været vant til at spise stærkt forarbejdede fødevarer i lang tid, i hvilket tilfælde, kan en drastisk ændring ikke være den Bedste valg.

        

Udgiv min kommentar