Fantacine.com

Myter om Orange Fruit

Myter om Orange Fruit


Appelsiner er en af ​​verdens mest populære frugter, ifølge verdens sundeste Foods hjemmeside. Trods af populariteten af ​​den orange, eller måske på grund af det, nogle myter er forbundet med saftige citrusfrugter.

Ernæring

Forestillingen om, at appelsiner er simpelthen godt for C-vitamin er falsk. Selvom én appelsin indeholder dog 100 procent af C-vitamin den gennemsnitlige person har brug på én dag, appelsiner er også en god kilde til kalium, folinsyre (folat), antioxidanter og kostfibre ifølge Sunkist hjemmeside.

Frugt vs. Juice

Appelsinjuice er ikke lig med solid appelsin ifølge Diet Words hjemmeside. Et enkelt glas appelsinjuice kan indeholde op til fem appelsiner, hvilket gør det højere i kalorier. Appelsinsaft ikke indeholder kostfibre findes i faste appelsiner, ifølge Food reference website. Spise en hel appelsin, snarere end at drikke appelsinjuice, maksimerer vitamin og næringsstof indtag samtidig minimere kalorieindtag.

Appelsiner og Diabetes

Ifølge Sunkist hjemmeside, den myte, at diabetikere bør undgå sukkerholdige frugter, såsom appelsiner, er falsk. De fibre, vitaminer og næringsstoffer i appelsiner er nødvendige i at opretholde en sund kost for mennesker med og uden diabetes. Appelsiner gør indeholde naturligt sukker, men det glykæmiske belastning er acceptabel for de fleste diabetikere, så længe dele er jævnt fordelt over hele dagen, ifølge hjemmesiden.

Syreindhold

Appelsiner indeholder citronsyre. Selvom appelsiner er sure, syren i appelsiner er ikke skadeligt, ifølge Sunkist hjemmeside. Udskæring appelsiner og andre citrusfrugter vil ikke reducere symptomer på syre refluks sygdom, vil heller ikke medføre muskelømhed i atleter. Kalium findes i appelsiner kan faktisk medvirke til at reducere muskelømhed, ifølge hjemmesiden.


        

Udgiv min kommentar