Fantacine.com

Hvordan kan man se Hvis dit hormonniveau er for høje

Hormon niveauer svinger i kvinder i puberteten, graviditet og overgangsalder, samt med månedlige cyklusser. Der er flere betingelser, der forårsager hormon niveauer bliver for høje, mellem thyreoidea sygdom til polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Symptomer, der stammer fra høje hormonniveauer bør behandles af en læge.

Instruktioner

Hvordan kan man se Hvis dit hormonniveau er for høje

1 Tag en oversigt over symptomer, du har. Vær opmærksom på, hvis du oplever følgende hormon relaterede symptomer, som findes på Harvard Consumer Health: manglende eller uregelmæssig menstruation, følelse for varmt eller for koldt, vægtøgning eller tab, humørsvingninger, udtynding hår eller hårvækst på kroppen, ændringer i seksuel begær, akne, tør hud, eller ændringer i afføring (forstoppelse eller diarré).

2 Kontakt din læge og lave en aftale for at drøfte dine symptomer. Din læge vil udføre en eksamen for at kontrollere eventuelle fysiske symptomer, og vil bede dig om at få blod arbejde gjort for at kontrollere hormon niveauer i blodet. Prøver kan også kontrollere for hormon i urin eller spyt.

3, hvis der er et bestemt tidspunkt i løbet af din cyklus at opnå de blodprøver, som skal gøres nogle hormon test i begyndelsen af menstruationscyklus Spørg din læge.

4 Har dit blod arbejde taget.

5 Følg op med din læge for at lære resultaterne af din hormon test, og de ​​næste skridt for behandling.

TIPS

  • Din læge vil følge op med efterfølgende hormon niveau tests baseret på din behandling.

        

Udgiv min kommentar