Fantacine.com

Sea Fish Garum Bruges til at reducere angst & stress

Garum armoricum er et gammelt middel afledt af en Bluefish beliggende lige ved halvøen Frankrig. Dette middel anvendes til stress og angst reduktion. Garum armoricum blev engang brugt af de gamle keltere omkring det 3. århundrede fvt at forbedre immunforsvaret funktion og fysisk / følelsesmæssig modstandskraft. Senere, romerne påberåbt garum armoricum at forbedre kognitive funktion.

Bruger til Garum Armoricum

Bluefish svømmetur i vand, der er så dybt som 1500 fod. Fiskene har et reduceret behov for oxygen i deres specifikke metabolisme, og de har også et organ kemi ideel til stressende og / eller tryksat miljøforhold. Sidstnævnte fysiske attributter af blåfinnet menes at give garum armoricum med sin angst og stress-reducerende egenskaber. Et uddrag, der fra maven og / eller hjerne blåfinnet kan indtages som et supplement.

Garum armoricum blev testet af Yalacta Laboratories i Frankrig i 1978 og senere undersøgt af Dr. Thomas Dorman fra California Polytechnic State University i 1985 og fundet effektive til at reducere stressniveauet før betydeligt stressende begivenheder. Det har også vist sig at forøge en hukommelse, at fjerne træthed og forbedre kognitive processer. Garum armoricum har et højt niveau af små peptider, som er i stand til at påvirke den menneskelige hjerne, og hjernen reagerer på passende måder at fysio-patologiske stressfaktorer.

Garum Armoricum peptider

Når du indtager garum armoricum som et supplement, peptider hjælpe din hjerne til at opfatte som mindre stressende de sociale situationer og miljømæssige forhold, der normalt ville fremkalde signifikante niveauer af stress og / eller angst. Således stressende eller angst producerer situationer er lettere at administrere. Garum armoricum øger også endorfiner, som virker som et naturligt opiat, der beroliger den enkelte.

Garum Armoricum og hjernebølger

I en japansk undersøgelse foretaget af Shigeio Haruyama på hospitalet Denentoshi blev garum armoricum vist sig at have evnen til at påvirke hjernens bølge mønstre, hvis den tages for mere end halvfems dage. Beta hjernebølger, der er forbundet med tanke aktivitet og intellektuelle processer, er også forbundet med angst og / eller stressreaktioner. Alpha hjernebølger er forbundet med meditative og afslappede forhold. Når garum armoricum forbruges, ekstraktet øger tilstedeværelsen af ​​alfa bølger. Endvidere er fundet, garum armoricum at reducere depression, at humøret, at forøge energireserver, at mindske søvnforstyrrelser og / eller forstyrrelser og reducere muskeltræthed.

Forbrug af Garum Armoricum

Garum armoricum kan tages dagligt i femten dage i en dosering på to 210 mg kapsler, fire gange om dagen, for stress og angst reduktion. Når kapslerne indtages med otte ounces vand på tom mave, fordøjelse og absorption er hurtigere. Efter de første femten dage, kan fortsættes brugen af ​​garum armoricum ved en dosering på to til tre 210 mg kapsler hver anden dag. Der er ingen kendte bivirkninger forbundet med brugen af ​​dette ekstrakt.


        

Udgiv min kommentar