Fantacine.com

Hvordan til at tabe hurtigt at blive gravide

Hvordan til at tabe hurtigt at blive gravide


Hvis du ønsker at blive gravide, og du er i øjeblikket overvægtig, vedligeholde din nuværende livsstil medfører risiko for komplikationer såsom svangerskabsdiabetes under din graviditet. Kvinder, der er overvægtige, før de bliver gravide er også mere tilbøjelige til at levere deres barn ved kejsersnit. Hvis du planlægger at blive gravide, nu er det tid til at starte et vægttab plan. Læger fastholder, at en sund vægt før undfangelsen faktisk øger dine chancer for at blive gravid, især hvis du har haft problemer med at få gravid i fortiden. Lav et par ændringer i livsstil, før du bliver gravid, der vil vare gennem din graviditet og forhåbentlig resten af ​​dit liv.

Instruktioner

1 Kontakt din læge. Spørg ham til at gøre en fuldstændig fysisk og informere ham om dit ønske om at blive gravide. Han kan beskrive en kost og motionsplan efter hvor meget vægt er sundt for dig at tabe. Han kan også oplyse dig om, hvor længe du skal vente, efter du kaste overskydende pounds, før det er sikkert at forsøge at blive gravide.

2 Start spise korrekt. Fyld din kost med plante-baserede fødevarer, herunder nødder, bønner og fuldkorn, samt frugt og grøntsager. Forbruge magert udskæringer af kød og fedt-fri mejeriprodukter.

3 Ændre antallet af måltider du spiser. Spis en snack eller mindre måltider seks gange om dagen, eller hver to til tre timer. Undgå tre store måltider om dagen. Hyppigere, lettere måltider vil bidrage til at stabilisere dit blodsukker og bremse din trang. Din mave har altid mad i det, så du aldrig føler at du er nødt til at spise. Tag sunde snacks med dig, når du går ud.

4 motion hver dag. Tilbring mindst 30 minutter at brænde overskydende kalorier du måske har indtaget. Hvis du har en betydelig mængde af vægt til at tabe, udøve en time til en time og en halv hver dag. Vælg aktiviteter som svømning eller til fods, som du kan fortsætte, når du bliver gravid, så du kan fortsætte din rutine hele din graviditet.

5 Begynd at træne dine muskler. Selv om det er vigtigt at udøve alle dine muskelgrupper, fokusere på områder, der bliver nødt til at være stærkere til at bære vægten af ​​din baby som din graviditet skrider frem. Leg, ryg og mavemuskler er de tre vigtigste områder, du bliver nødt til at bruge.

6 Tilmeld dig en yoga klasse. Yoga hjælper til at lette stress og slappe af, mens styrke dine muskler på samme tid. Det er også nemt at overgangen fra en almindelig yoga klasse i en prænatal én for at fokusere på dele af din krop, der vil blive anvendt under fødslen. Yoga kan også bidrage til at afhjælpe stress og bekymringer, der kommer med graviditet, arbejdskraft og levering. Bliv fortrolig med yoga før du bliver gravid, så overgangen er ubesværet ind i en prænatal klasse.


        

Udgiv min kommentar