Fantacine.com

Fødevarer at spise for at Raise Metabolisme

Fødevarer at spise for at Raise Metabolisme


Sammen med at få masser af vand og motion, spise de rigtige fødevarer kan markant øge dit stofskifte. Borte er de dage for at skulle sulte dig selv for at tabe sig. Nu er det alt om at spise mindre, sundere måltider hver tre til fire timer. Og mens der opholder sig sund og fit tager arbejde, alle kan forstå principperne involveret. Hvis du holder dig til en kost rig på energi-styrke vitaminer og mineraler, vil du føle en positiv forskel i både din fysiske og mentale sundhed.

mandler

Bortset fra at sænke kolesterol og bidrage til at forebygge hjertesygdomme, mandler gøre en stor kilde til energi. Rig på mangan, riboflavin og kobber, disse beskedne nødder indeholder rigelige mængder af fiber, protein og sundt fedt - tre centrale elementer i at øge stofskiftet.

æbler

Æbler udgør en vigtig dagligt syn i en sund kost. De er lav i kalorier og højt fiberindhold. Ikke alene kan de bidrage til at forebygge kræft, men de gør også en stor mad til at øge dit stofskifte. Ved at spise to til tre æbler om dagen, du udfordre dit stofskifte til at brænde mere energi. Fordi æbler er så højt fiberindhold, det tager mere energi at bryde dem ned.

bønner

Spise bønner hjælper din krop voldsomt, fordi de er lavt fedtindhold og højt i både protein og fiber, hvilket gør store ting din fordøjelse system. Ligesom æblet, de udfordrer dit stofskifte til at arbejde hårdere, da det tager mere energi at bryde dem ned.

Chili peber

Chili peber hjælpe med at bekæmpe off bihuler, betændelse og kræft, og også give stærke fordele brændende fedt og energi. Chili peber motivere en kroppens termogenese (varmeproduktion), der forårsager dit stofskifte til at stige sammen med temperaturen i din krop. At øget varme, til gengæld producerer mere energi.

Magert kød

Da den menneskelige krop afhænger protein til at opretholde muskler og kæmpe off sygdom, bør du medtage magert kød i din kost. Magert kød, herunder kylling og kalkun bryst, indeholder rigelige mængder af B-vitaminer, som kan bidrage til at øge dit stofskifte og øge din energi niveau og samtidig opretholde en sund vægt. Spises med måde og i magre portioner, rødt kød gør også en god kilde til protein.

Spinat

Hvis du virkelig ønsker at øge dit stofskifte, spiser mere spinat. Spinat indeholder store mængder af jern, som bidrager til at øge styrken, samt mængden af ​​ilt, der strømmer gennem kroppen. Som et resultat, din krop forbrænder mere energi. De rigere bladgrøntsager er i farver, jo flere vitaminer og mineraler, de indeholder.


        

Udgiv min kommentar