Fantacine.com

Raw Food Diet for hud

Den rå fødevarer kost er en bred betegnelse for en kost, der hovedsageligt består af fødevarer i deres naturlige tilstand - ikke kogt. Denne diæt er udråbt som sundt for hele kroppen, herunder din hud, fordi der er flere næringsstoffer i rå fødevarer end i kogte fødevarer. Ifølge Raw Foods Guru (se reference 2), er de giftstoffer, som du lægger i din krop elimineres gennem olie kirtler i huden, og spise mere rå fødevarer i stedet for muligvis giftige fødevarer kan hjælpe din hud ser ud og føles bedre.

Enzymer

Ifølge Ændring Shape (se reference 1), varme mad over 105 grader Fahrenheit ødelægger de fleste af at madens enzymer, halvdelen af ​​sin protein, og mere end halvdelen af ​​sine vitaminer og mineraler, så du virkelig får flest næringsstoffer ud af din mad, når du spiser det råt.
Kom madens enzymer er nok det vigtigste, du kan gøre for din hud, fordi der er behov for enzymer til fordøjelsen proces. Ideen er, at jo flere enzymer du tager i, jo lettere fordøjelsesprocessen vil være, så fødevarer vil blive elimineret hurtigere. Det betyder, at maden og dens potentielle toksiner vil være ude af kroppen før toksiner har en chance for at skade din hud.

Kræft og Aging

Rå fødevarer såsom bær indeholder kraftige antioxidanter. Antioxidanter er vigtige i din kost, fordi de kæmper frie radikaler, som du optager gennem forurenet luft og forarbejdede fødevarer. Frie radikaler er en af ​​de kendte årsager til kræft, men de kan også alder din hud, så spiser fødevarer med masser af antioxidanter vil gavne din hud.
En af de mest synlige tegn på ældning er sagging hud. Dette sker på grund af kollagen tab. Spise rå fødevarer, der indeholder kollagen, såsom citrusfrugter, kan hjælpe din hud til at stramme naturligt.
Solskader ikke kun forårsager for tidlig rynkning, men kan også føre til hudkræft. Den næringsstof betacaroten hjælper din krop kamp solskader naturligt, at holde din hud sund og ser yngre. Rå gulerødder og tomater er gode kilder til beta-caroten.

Acne

Hvis du lider af akne, afhængigt af årsagen, kan du drage fordel af at spise mere rå fødevarer. En af de førende årsager til acne er et hormon ubalance, men at spise rå fødevarer som lucerne, hørfrø, havre, persille, selleri, og fennikel kan hjælpe med at regulere dine hormoner, ifølge Raw Foods Guru (se reference 2).
Svovl har længe været anvendt som en kur mod acne, men i stedet for at sætte det direkte på din hud, kan du prøve at spise rå asparges, broccoli, hampefrø, græskarkerner, løg, rød peber, og grønkål.
Raw Foods Guru (Reference 2) siger, at hvis du har acne, skal du være særligt bekymret for fødevarer, der måtte opholde sig i dit fordøjelsessystem for lang og forårsage toksin oprustning, som kan føre til acne. Disse fødevarer er ikke en del af den rå fødevarer kost, og de omfatter mejeriprodukter, raffinerede eller kogte kulhydrater, kogte fedt, og kød.


        

Udgiv min kommentar