Fantacine.com

Er Dextrose Det samme som glukose?

Er Dextrose Det samme som glukose?


Dextrose og glukose er begge simple sukkerarter, men er de det samme? mærkning produkt kan gøre det vanskeligt at afgøre, om dextrose er den samme som glucose. Forståelse af de kemiske formler for hver, samt få indsigt i rationalet bag produktmærkning vil hjælpe med at besvare dette spørgsmål.

Faktum

Glucose og dextrose begge deler den samme kemiske formel, C6H12O6.

Egenskaber

Glucose er den simpleste form for sukker, hvorimod kulhydrater (kulhydrater) er komplekse sukker i form af anatomiske struktur. Den menneskelige krop udnytter glukose for sine energibehov ved at omdanne kulhydrater til glukose.

Er de identiske?

Ja. Faktisk er glucose benævnes ofte "dextrose." En af grundene er, fordi mange nationale farmakopéer bruger "dextrose" som identifikator for stoffet glukose. Dette er grunden til intravenøs glukose administreres på et hospital er mærket som dextrose. En anden årsag til forskellig terminologi opfattes markedsføringsfordele.

mærkning Produkt

Produkt marketingfolk generelt holde den tro, at forbrugerne se udtrykket "glukose" på varemærkning i et negativt lys. Som et resultat, nogle virksomheder bruger udtrykket "dextrose" i stedet for glukose i deres ernæringsmæssige fakta.

Overvejelser

På grund af forvirring over glukose vs. dextrose, nogle farmaceutiske og medicinske organisationer lobbyarbejde for at eliminere begrebet "dextrose," og bruge "glukose" konsekvent over hele linjen.


        

Udgiv min kommentar