Fantacine.com

Hvordan til at tabe, når du har Hypothyroidisme

Hvis du har skjoldbruskkirtlen sygdom, især hypothyroidisme, kan du finde det sværere at tabe sig og føle sig energisk. Du kan også opleve, at din vægt tendens til at svinge, uanset hvad du gør. Nogle gange er du bare begynde at sætte på i vægt, når du ikke har været overbærende i din kost. Men at være hypo skjoldbruskkirtlen betyder ikke, du er dømt til at være buttede og ude af form. Du skal bare vide, hvad din krop har brug for at hjælpe din skjoldbruskkirtel funktion bedre.

Instruktioner

1 Sørg for du tager den korrekte mængde skjoldbruskkirtlen medicin som foreskrevet af din læge. Hvis du finder dig selv følelsen mere træg og tage på i vægt, gå få din skjoldbruskkirtel niveauer kontrolleres for at se, om du har brug for en stærkere recept. Sørg for at du tager din medicin regelmæssigt.

2 Motion på en regelmæssig basis. I særligt, bør du prøve at engagere sig i aktiviteter som yoga som de omvendte stillinger, ligesom nedadgående hund, tilskynde blodtilførslen til halsen område. Din skjoldbruskkirtel er beliggende i nakken, så tag blodgennemstrømningen der vil hjælpe stimulere din skjoldbruskkirtel til at fungere bedre, mens du komme i form på samme tid. Dette er en dobbelt træning, som du arbejder ud af din krop og din skjoldbruskkirtel!
Til formål at få mindst 30 minutters motion 3-4 gange om ugen, men 30 minutter om dagen ville være ideelt. Bortset fra at gøre nogle yoga, kan du gå til fods, jogging, svømning eller hvad føles behageligt for dig og får din puls forhøjet. Hvis din sløvhed holder dig fra at få motivationen til at udøve, så meld dig til et fitnesscenter klasse. Du vil føle dig mere ansvarlig og motiveret til at dukke op og vil have støtte fra en instruktør fortæller dig hvad du skal gøre i stedet for at forsøge at tvinge dig selv til at beslutte, hvad de skal gøre.

3 Drik grøn te. Mennesker med hypothyroidisme tendens til at have langsommere stofskifte. Grøn te hjælper med at øge dit stofskifte derfor hjælpe dig med at tabe. Drikke grøn te vil også øge din energi niveau, som giver dig energi til at udøve da hypothyroidism kan gøre dig så sløv.

4 Tillæg med Jod. Tag en Kelp supplere eller købe noget væske jod og foretage en jod plaster på huden på størrelse med en fjerdedel. Jod hjælper med at forbedre thyreoideafunktion.

5 Se min artikel Hvordan man behandler hypothyroidisme Naturligvis for flere måder at naturligt forbedre din skjoldbruskkirtel funktion. (Se ressourcer).

TIPS

  • Undgå fluorid og hæmmer skjoldbruskkirtel funktion.
  • 2009 [CCROCK]. Kopiering helt eller delvis er strengt forbudt

        

Udgiv min kommentar