Fantacine.com

Sådan bruges Kost til Administrer et mavesår

Sådan bruges Kost til Administrer et mavesår


Sår er sår, betændelse eller irritation af spiserøret, maven og / eller i begyndelsen af ​​tyndtarmen. Den måde en person med et sår fordøjer visse fødevarer kan forårsage overdreven syreproduktion i maven, som kan opflamme et mavesår. Mange mennesker bruger kost til at styre deres mavesår symptomer. De fleste mennesker begrænser visse fødevarer og opretholde en sund kost for at mindske sår smerter og betændelse.

Instruktioner

Uddan dig selv om brug Kost til Administrer et mavesår

1 Gennemse bogen "Dr. McDougall s Digestive Tune-Up" af John A. McDougall. Denne bog er fuld af mange forskellige forslag til en bred vifte af mavesår symptomer.

2 Besøg en ernæringsekspert. En ernæringsekspert vil give dig forslag om, hvad slags fødevarer at spise, mens du styre din mavesår, og vil endda fortælle dig, hvordan at forberede dem.

3 Uddan dig selv om at spise ordentligt for en sund fordøjelse. Brug bogen "The Digestive Awareness Kost: Du er HVORDAN du spiser" af John K. Pollard at hjælpe dig med at administrere din sår gennem bedre all-around spise og kostvaner.

4 Rid dit system af syre affald gennem kosten. Læs "The Acid Alkaline Balance Kost: et innovativt program for Befri din krop af sure affald" af Felicia Drury Kliment om vejledning.

Foretag ændringer i din kost til Administrer et mavesår

5 Klip forarbejdede fødevarer ud af din kost, eller i hvert fald begrænse dem alvorligt. De kemikalier og konserveringsmidler i forarbejdede og færdiglavede fødevarer kan forværre en følsom mave.

6 Hold dig til friske frugter og grøntsager. Økologisk dyrkede sorter er bedst.

7 Forøg din fiber indtagelse.

8 Drik nok vand. Drik mindst 8 til 12 kopper vand om dagen for korrekt hydrering og fordøjelse.

9 Reducer de sure fødevarer, du bruger i din kost.

10 Fjern alkoholholdige drikkevarer og kaffe fra din kost. Begge disse drikkevarer er kendt for at forårsage og forværre mavesår.

TIPS

  • Overveje at få testet for fødevareallergi. Ulcus syge kan have svært ved at klare mavesmerter, hvis de har en ukendt fødevareallergi.

        

Udgiv min kommentar