Fantacine.com

Tegn og symptomer på post-Utroskab Trauma

Tegn og symptomer på post-Utroskab Trauma


Post-utroskab traumer er en form for angst, der udvikler ud af ekstrem stress i kølvandet på at lære, at en anden væsentlig har været utro. Den angst forbundet med post-utroskab traumer er kronisk og vedvarende. En persons naturlige psykologiske forsvar ender med at blive overvældet, efterlader en person i stand til at fungere på en sund måde. I de fleste tilfælde fritagelse efter utroskab traumer kan kun opnås via intervention fra en slags relevant faglig indgreb, som kan omfatte terapi, medicin eller en kombination af begge. Der er en række symptomer, der almindeligvis forbindes med denne tilstand.

Sove

En af de mest almindelige tegn og symptomer forbundet med post-utroskab traumer er afbrydelsen af ​​normale søvnmønster. Dette kan forekomme på begge ekstremer. En person, der lider af post-utroskab traumer kan sove langt mere end hvad historisk var normen for den enkelte. En anden person kan være ude af stand til at falde i søvn eller opretholde en stabil kurs søvn gennem løbet af en nat. Over tid dette mønster kan yderligere forværre den post-utroskab traumer tilstand enten på grund af søvnmangel eller kronisk sløvhed.

dietary

En anden ofte set tegn eller symptom på post-utroskab traumer er et dramatisk skift i kosten rutiner. Som med søvn, kan disse ændringer ses i hver ende af forbruget spektrum. Nogle personer, der lider af post-utroskab traumer vil spise langt mere end normalt - og det er sundt. Andre vil se deres kost svinde, i dette tilfælde nedad mod en usund niveau, hvor der opnås en mangel på ordentlig ernæring.

Arbejde

Et andet fælles træk ved post-utroskab traumer er en manglende evne til konsekvent og tilstrækkeligt udføre nødvendige jobfunktioner. Dette er ikke et spørgsmål om at have en legendariske "off dag." I stedet vil en person ramt af post-utroskab traumer ikke være i stand til at udføre nødvendige job opgaver på et ensartet grundlag, til det punkt, som en privatperson lander i positionen for fare hans fremtidige beskæftigelse.

Koncentration

I sagens natur, post-utroskab traumer frakturer en persons evne til at opretholde koncentrationen. (Dette er en af ​​de bagvedliggende årsager til, at nogle personer ender med at have problemer, der foretager selv ellers rutinemæssige jobfunktioner.) Men den manglende koncentration omfatter alt fra at være opmærksom på film til virksomheden meningsfuld samtale med andre personer. En manglende evne til at fokusere på læsning er et andet eksempel på denne symptom på post-utroskab traumer. Kørsel en bil kan også blive en vanskelig opgave for en person med post-utroskab traumer.

Undgåelse

En meget almindelig (og mange gange indlysende) tegn og symptomer på post-utroskab traumer er, hvad der er kendt som unddragelse. Specifikt i tilfælde af en person med post-utroskab traumer, at de enkelte kan aktivt undgå noget, men den mest overfladiske og overfladisk interaktion med andre mennesker. Personer med denne betingelse har været kendt at trække sig fra selv tætte og støttende venner og familiemedlemmer som en del af undgåelse processen.

overvagtsomhed

Teknisk set er overvagtsomhed kendt som en tilstand, hvor en persons sanser forstærkes med overdreven intensitet. Som følge heraf, en person opfører sig i en alt for defensiv måde som for at aflede trusler, der opfattes på grund af dramatisk øget følsomhed. Hypervigilence er forbundet med alle typer af traumer som følge af fysiske, følelsesmæssige eller psykiske problemer.

Udmattelse

Konsumption er en anden almindelig tegn og symptom på post-utroskab traumer. En person ender opbrugt ikke alene på grund af de søvnrelaterede sygdomme, hun oplever, men på grund af en kombination af det sammen med andre problemer. Over tid, disse symptomer bogstaveligt bære en person ned, hvilket gør denne person udtømt i tillæg til de andre emner.


        

Udgiv min kommentar