Fantacine.com

Vægttab lejre for unge voksne

Vægttabet kan være en vanskelig og til tider ensom proces, især for unge voksne. Med alle de modstridende oplysninger derude, kan unge voksne kæmper med at finde en effektiv fitness plan på egen hånd. En mulighed for folk med vægtproblemer er at deltage i et vægttab lejr designet specielt til unge voksne.

Funktioner

Vægttab lejre for unge voksne fungerer ved at give en streng motion og kost rutine, mens på lejren. Normalt campister miste en betydelig mængde af vægt, mens deltage. Vægttab lejre også uddanne deres deltagere om generel sundhed og ordentlig kost og motion. Kort sagt, disse lejre ikke kun hjælpe unge voksne tabe sig, men de giver vigtige redskaber til at hjælpe med at holde vægten ned og vedtage en sund livsstil.

Tidsramme

Vægttab lejre for unge voksne normalt tilbyde lejre i hele sommeren. Imidlertid er sessioner ofte opdelt i fire-, seks- eller otte-ugers sessioner. Unge voksne kan vælge enkelt session eller flere sessioner, der bedst passer til deres tidsplan og livsstil.

Egenskaber

Vægttab lejre for unge voksne gøre mere end give sund mad og fitness i et kontrolleret miljø. Ifølge Camp LaJolla, et vægttab lejr i Californien, dens unge voksne program fokuserer også på selvværd og selvtillid til at hjælpe kollegiale eller faglige unge voksne campister opnå personlig vækst. Camps tilbyder traditionelle fitnesscentre og aerobic i tillæg til vandsport, dans seminarer, ridning og reb kurser. Aktiviteter varierer ved hver lejr og give unge voksne en chance for at prøve en række og beslutte, hvad at indarbejde i deres daglige rutine.

typer

Der er flere vægttab lejre med programmer rettet mod unge voksne.

Camp Shane, i Ferndale, New York, tilbyder tre programmer for unge voksne. Deres "Women Only" program henvender sig til kvinder 18-25. Deres "High School seniorer" Programmet er rettet mod unge mænd og kvinder, der er 17 år eller gå ind i deres senior år i high school. Camp Shane tilbyder også en co-ed program for mænd og kvinder i alderen 18-25.

Sommer Kontakt (juni 9 6 september)
302 Harris Road
Ferndale, NY 12734
(845) 292-4644
[email protected]

Off-Season Kontakt (10 September - 5 juni)
134 Teatown Road
Croton on Hudson, NY 10520
(914) 271-4141
[email protected]

Camp LaJolla er et vægttab lejr i LaJolla, Californien, der tilbyder et program udelukkende til unge kvinder aldre 19-29. Lejren er ved University of California-San Diego, selvom lejren er privat og er ikke sponsoreret af universitetet.

Camp LaJolla
University of California-
San Diego
LaJolla, CA
(619) 435-7990
[email protected]

Wellspring Camps tilbyder vægttab lejre for unge voksne alder 18-25 med steder i Hawaii, Californien, New York og Det Forenede Kongerige. Kontakt lejren for tilmelding eller for at anmode om en brochure og oplysende DVD.

Wellspring Camps
(866) 364-0808

Overvejelser

Ved vægttab lejre vil unge voksne være i en kontrolleret, men motiverende miljø. De vil have støtte fra kammerater og rådgivere, der virkelig forstår vægt kampe. Men unge voksne, der tidligere kan have ført en stillesiddende livsstil vil daglige forsøg aktiviteter, der kan være en udfordring i første omgang. Campister vil også være forpligtet til at holde sig til en kostplan med fødevarer, der kan være radikalt forskellige fra deres typiske billetpris. Men hvis unge voksne forpligte sig til vægttab program under lejrens sessioner og videre, kan resultaterne være positiv og liv skiftende.


        

Udgiv min kommentar