Fantacine.com

Black Cherry Juice for en blære infektion

Blære infektioner er alvorlige problemer, der påvirker millioner af mennesker hvert år. Mens kvinder er mere tilbøjelige til at opleve blære infektioner, lider mænd med dem også. Diabetikere og dem med enhver sygdom, der undertrykker immunsystemet er mere tilbøjelige til blære infektioner end andre.

anthocyaniner

Sorte kirsebær indeholder anthocyaniner, der hjælper kroppen lindre inflammation. Anthocyaniner giver sorte kirsebær deres mørk rød farve og er ansvarlige for at sænke urinsyre niveauer, som kan føre til blære-infektioner.

Antioxidanter

Sort kirsebærsaft er rig på antioxidanter, og det bidrager til at bekæmpe infektioner i blæren og hele kroppen. Saften kan lokke kroppen til at frigive en hær af agenter, der bekæmper bakterier i blæren og ud.

flavonoider

Flavonoider er potente virus, infektion og bakterier kæmpere. Sort kirsebærsaft er rig på to af disse kraftfulde stoffer: isoqueritrin og queritrin, som begge arbejder for at befri kroppen og blæren af ​​skadelige egenskaber.

Flush

En tsk. af ren sort kirsebærsaft vil hjælpe blæren skylle ud toksiner. Det har et diuretikum og rensende virkning.

I erkendelse af en infektion

Tegn på en blære infektion er normalt meget genkendelige. En hyppig trang til at tisse, en brændende fornemmelse ved vandladning, uklar eller ildelugtende urin og feber er alle tegn.

Behandling

En blære infektion oftest vil ikke rydde op alene. Mens nogle henvende sig til antibiotika, mange mennesker vælger en alternativ metode med sort kirsebærsaft.


        

Udgiv min kommentar