Fantacine.com

Foods, Drinks, krydderier og krydderurter til Lower dårlige kolesterol

Foods, Drinks, krydderier og krydderurter til Lower dårlige kolesterol


Low-density lipoprotein eller LDL, er den vigtigste bærer af kolesterol i blodet. Hvis du har for meget LDL i dit system, du står en større chance for at have kolesterol opbygge i arterierne, der leverer dit hjerte og hjerne med blod. Det er derfor, LDL er kendt som "dårlige kolesterol." Høj LDL bidrager til dannelsen af ​​plak, hvilket øger risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. Den gode nyhed er, at din kost kan hjælpe med at sænke dit LDL niveau.

Mad

Tilføjelse havregryn, valnødder, fisk og olivenolie til din kost vil hjælpe med at nedsætte dit kolesterol til et sundt niveau, ifølge Mayo Clinic personale. Fødevarer såsom havregryn og havreklid, sammen med pærer, æbler, svesker og kidneybønner, er fremragende kilder til opløselige fibre, hvilket reducerer mængden af ​​kolesterol i kroppen absorberer. For at se mærkbare resultater, har til formål at forbruge cirka 10 gram opløselige fibre hver dag.

Valnødder, sammen med mange andre nødder, indeholder flerumættede fedtsyrer. Disse fedtsyrer fremmer elastiske, sunde blodkar og dermed reducere risikoen for hjerteanfald. Fordi de fleste nødder er høj i kalorier, forsøge at erstatte andre fedtholdige fødevarer med nødder når det er muligt.

Fisk, fordi det indeholder omega-3 fedtsyrer, hjælper til at reducere blodtrykket og dannelsen af ​​blodpropper. For dem, der allerede har lidt et hjerteanfald, forbrugende fiskeolie (eller omega-3 fedtsyrer) hjælper med at reducere risikoen for pludselig død. Canolaolie og hørfrø er andre gode kilder til omega-3 fedtsyrer.

En kost rig på antioxidanter vil også sænke dit LDL-kolesterol, mens din gode kolesterol (HDL) intakt. En af de bedste og mest almindelige kilder til antioxidanter er olivenolie. Tilsæt to spiseskefulde olivenolie til din daglige kost til at stimulere de sunde fordele af antioxidanter.

drikkevarer

Drinks rige på steroler og stanoler, som findes i mange planter, er vigtige, fordi de blokerer optagelsen af ​​kolesterol. Yoghurt drikkevarer og appelsinsaft beriget med vegetabilske steroler og stanoler kan reducere LDL-cholesterol med op til 10 procent, ifølge Mayo Clinic. For at se denne fordel, forbruger op til to gram eller to otte-ounce glas, af befæstede appelsinjuice om dagen.

Grøn te er en kilde til antioxidanter, der er effektive til at sænke kolesterol samt blodtryk. Koffeinfri grøn te er at foretrække.

Ud over at være rig på antioxidanter, rødvin indeholder saponiner, kemikalier stand til at reducere dårlige kolesterol. En enkelt glas rødvin indeholder halvdelen af ​​den gennemsnitlige daglige indtagelse af saponin, derfor gør det en vigtig kosten kilde. Drik ikke rødvin, hvis du har problemer med forhøjet blodtryk eller alkoholisme.

Krydderurter og krydderier

Den videnskabelige voterer stadig om hvidløg er så gavnlig for at sænke kolesterol. En undersøgelse udført af Stanford University forskere viste, at hvidløg ikke reducere kolesterol i mennesker med moderat høje kolesteroltal. Andre mener stadig det er i stand til at sænke kolesterol et par punkter. Dr. Haru Armagase, direktør for forskning og udvikling til en producent af hvidløg kosttilskud, hedder det, at hvidløg kan reducere kolesterol i dem med høje niveauer samt sinke dannelsen af ​​plak. Hvidløg har blodfortyndende egenskaber og kan forhindre dannelsen af ​​blodpropper. Derfor skal hvidløg anvendes med forsigtighed, hvis du tager en blod-fortynder såsom Coumadin eller før en kommende operation. Bukkehorn kan citrongræs og hørfrø også reducere LDL kolesterol.

Urter såsom rosmarin, salvie, oregano og timian indeholder antioxidanter, der bekæmper LDL samtidig mindske risikoen for blodpropper. Medtag disse urter i din kost ved at bruge dem til at give smag grønne grøntsager som broccoli og spinat.


        

Udgiv min kommentar