Fantacine.com

Hvordan man laver en Food Dryer

En færdiglavet mad tørretumbler koster hundredvis af dollars, men du kan bygge din egen for en brøkdel af prisen og tilpasse det til dine behov. Fødevarer tørretumblere bruges til at bevare frisk frugt, grøntsager, kød, nødder og kerner ved at fjerne fugt, der ville føre til fordærv. De kan endda bruges til at lave yoghurt.

Instruktioner

1 Mål længden og bredden af dine polycarbonat fødevarer bakker. Byg et kabinet ud af krydsfiner, der vil holde antallet af bakker, du har. Bakkerne skal stables vertikalt med tilstrækkelig plads i mellem for korrekt luftstrøm. Tillad ekstra plads i bunden for varmekilden og ved toppen til ventilation. Installer en hængslet dør at give adgang til bakker. Du kan tilpasse kabinettet for, hvordan du planlægger at bruge det. For eksempel gøre det større, hvis du ønsker at sætte store containere inde for ting som at gøre yoghurt.

2 Skær en 6-by-6-tommer åbning i et øvre hjørne af kabinettet og installere ventilatoren. Sørg for, at ventilatoren vil blæse luft ud af kabinettet og ikke i. En nem måde at få den rigtige ventilator er at bestille ventilator og motor samling # 7C7-27 fra Grainger Industrial Supply på Grainger.com. Det er billigt og vil bevæge den passende mængde luft gennem kabinettet uden at reducere temperaturen for meget.

3 Skær to mindre ventilationshuller i modstående sider af toppen af kabinettet. Dække dem indefra med trådnet.

4 Bor et lille hul på den nedre del af en skabsvæg nær et bageste hjørne. Tråd lampen ledningen delvist gennem hullet med de tre kroge uden for kabinettet. Fastgør ledningen til porcelæn lampe base på indersiden af ​​kabinettet, og derefter vedhæfte bunden til den side af kabinettet vinkelret på gulvet. Dette vil være din varmekilde, tillader det en sikker mængde plads fra gulvet og bund mad bakke.

5 Skru en 600-watt keramisk varme spole ind i lampen base.

TIPS

  • Ventilator og motor skal producere en langsom strøm af varm luft til at bevæge sig på tværs af tørring fødevarer. Køb ikke en fan, der vil køle maden ved at pumpe den varme luft ud for hurtigt. Heat er afgørende for fugt at forlade fødevaren, og en langsom omsætning af nye og tør luft vil hjælpe med at holde fugten i at gå tilbage til fødevaren.
  • Denne tørretumbler genererer høje temperaturer og indebærer nogle grundlæggende el-arbejde. Husk på den brandrisiko, og holde øje med din tørretumbler til de første par anvendelser og inspicere det for tegn på brand eller forkulning. Når du arbejder på den elektriske del af denne forsamling, holde alt unplugged indtil du er færdig, og ikke forlader udsatte ledninger, hvor de potentielt kan komme i kontakt med nogen.

        

Udgiv min kommentar