Fantacine.com

Ginseng Plant Information

Ginseng planterne kommer i tre grundlæggende sorter, der vokser vildt i naturen. De forskellige dele af ginsengplanten er anvendelige til forskellige formål, og kombinerede plantedele anvendes også til te og medicinske formål. Den tekniske betegnelse for den amerikanske plante er Panax quinquefolius, og navnet på den asiatiske version er Panax ginseng. Navnet ginseng stammer fra de kinesiske ord "ren Shen," hvilket betyder "menneske" og "urt".

Historie

Ginseng blev først opdaget i de nordlige Manchurian bjerge i Kina omkring 3.000 år siden. Oprindeligt blev det brugt som en fødevare. Roden, som det kinesiske navnet antyder, ligner liget af en mand, og spiser det blev anset for at udvise onde ånder og skabe glæde, energi og lang levetid.
Kejsere i Kina var kendt for at ærer ginseng rod (se reference 1). De tilbød at betale roden vægt i guld, som forårsagede en ny industri til at stige op på det tidspunkt. Ginseng i dag stadig æret for sine medicinske egenskaber; og det stadig sælger for meget høje priser, går for omkring $ 400 pund, afhængigt af typen af ​​roden købt.

typer

Amerikanske og koreanske ginseng er de to grundlæggende naturlige typer ginseng. Der er også en sibirisk type, men dette har vist sig ikke at være en sand ginseng.

Geografi

Langt de fleste af nutidens ginseng, der er dyrket i USA er produceret og høstet i Wisconsin. Wisconsin ginseng planter siges at være nogle af de mest overlegne i kvalitet og styrke. Wisconsin ginseng er endda eksporteret til asiatiske lande.

Amerikansk ginseng planter markedsføres på både engros- og detailniveau i forskellige kategorier. Vilde ginseng er den foretrukne sort. Der er også vild-simuleret, skov-dyrket og dyrkede sorter. Se Ressourcer nedenfor for yderligere specifikke ginseng plante kategori information.

Identifikation

Ginseng planterødder er knudrede og knuder. De ser lidt woody, og har årringe på roden, der kan bruges til at verificere deres alder. De har kvaster omkring halsen del af roden. Rødder tage år at vokse og dyrke. Rødder, der er ældre er større i størrelse, og siges at være mere potent. Ginseng plante blade er en frodig grøn farve; de ligner vedbend blade.

Anvendelser

Den tekniske betegnelse for planten, Panax, kommer fra græsk og betyder "al helbredelse." Hver komponent af ginseng planten anvendes på forskellige måder. Rødderne er mest værdsatte og anvendes i lægemidler til deres olier, malet til pulver til kapsler. Hele planten anvendes til fremstilling af te.

Ginsengplanten er beskrevet som en adaptogen --- et stof, som er ikke-toksiske, og som styrker hele kroppens modstandskraft over for stress. Det siges at gøre en person føler opdateres og energi. Ginseng øger hukommelse og indlæringsevne.

Ginseng er blevet anbefalet som en behandling for sådanne lidelser som tømmermænd, svaghed efter fødslen, dårlig sportslige præstationer, stress og impotens.


        

Udgiv min kommentar