Fantacine.com

Toenail Vækst Problemer

Toenail Vækst Problemer


Du må ikke bruge meget tid på at tænke dine tånegle, men problemer med dem kan indikere andre sundhedsmæssige problemer. Da tånegle er placeret på et af de langt punkter i kredsløbssystemet, kan de signalerer tilstedeværelsen af ​​systemiske sygdomme og andre tilstande. De kan også opleve lokaliserede problemer, langsom vækst eller deformere søm som det vokser.

typer

Flere forskellige typer af sygdomme kan påvirke tånegle. Psoriasis syge ofte har øget problemer søm tykkelse og vækst, der skaber miner i neglene. Mennesker med jernmangelanæmi kan udvikle negle, der runder indad, ikke udad. Svampeinfektioner kan forårsage neglen at fordreje, tykkere og vokse forkert. Folk, der har haft alvorlige sygdomme kan finde deres negle har hvide linjer på tværs dem, hvilket indikerer en periode med langsom vækst.

Fungere

Tånegle vokser konstant, men forskellige betingelser få dem til at vokse på forskellige måder. For eksempel, hvis en person har en stor mængde af skjoldbruskkirtelhormon i deres system, kan de have ekstremt hurtigt voksende tånegle. Folk genoprettelse fra en skade kan også have problemer med hurtig vækst. Lave niveauer af visse hormoner kan medføre langsom eller inkonsekvent vækst.

Overvejelser

problemer Nail vækst kan forekomme hos mennesker af begge køn og alle aldre, men er almindelig hos ældre mennesker og dem med dårlig cirkulation. Da behandling af søm problemer kan kræve hel eller delvis fjernelse af neglen, og siden andre behandlinger ofte påvirker koordinering, ældre og handicappede bør se en professionel til at håndtere deres negle problemer.

Forebyggelse / Solution

Det er muligt at behandle nogle typer af problemer tånegl vækst derhjemme. Inficerede tånegle kan lægges i blød i saltvand og forbandt, og medicineret opsuger kan hjælpe svampeinfektioner. Altid diskutere alvorlige ændringer med en læge, selv om. Hold dine negle rene, trim dem regelmæssigt og undgå at bære stramme eller spidse sko til at forhindre indgroede negle og andre deformiteter ikke skyldes sygdom.

Advarsel

Toenail vækst problemer kan se relativt mindre, men de kan signalere en langt mere alvorligt problem. Problemer med skjoldbruskkirtlen, anæmi og endda hjertesygdomme kan give problemer i søm vækst. Ubehandlede problemer toenail vækst kan føre til forværring fysiske tilstand. Selv om problemer med din negl vækst er kun i tåen, kan dårlig behandling resultere i smerte, infektion og skader på din fod.


        

Udgiv min kommentar