Fantacine.com

Sådan Stop Hjertebanken, der holder i 2 dage

Sådan Stop Hjertebanken, der holder i 2 dage


Hjertebanken er ikke ualmindelige, og de er oftest harmløse. Det kan føles som om dit hjerte sprunget et beat eller "flagrede", eller som om dit hjerte slår for hurtigt. Mens en lejlighedsvis hjertebanken er generelt ikke et problem, hvis du har oplevet dem i to dage eller længere, se din læge. Du kan have en underliggende medicinsk tilstand, der kræver behandling, såsom en overaktiv skjoldbruskkirtel eller en hjerteklap sygdom. Hvis medicinske tests rydder du af en mere-alvorligt problem, kan din læge anbefale behandling i hjemmet for at undgå udløser, ligesom stress eller nikotin.

Instruktioner

1 Opretholde en registrering af, når du oplever hjertebanken, og hvor længe de varede over de to dage du oplevede dem. Angiv din aktivitet på det tidspunkt, som om du var udøver, eller hvis de fandt sted efter at have spist.

2 Tag din post til din læge. Have hjertebanken i to dage kan være grund til bekymring, især hvis du aldrig har oplevet hjertebanken før, eller hvis du er i risiko for hjertesygdomme. Risikofaktorer kan omfatte diabetes og forhøjet kolesterol. Din læge kan bestille tests for at fastslå årsagen til dine hjertebanken og udvikle en behandlingsplan. Hvis du ikke har nogen underliggende medicinske tilstande, kan behandling i hjemmet arbejde for dig.

3 Diskuter din medicin med din læge, herunder over-the-counter medicin og naturlægemidler kosttilskud. Nogle lægemidler, såsom lægemidler til højt blodtryk, forkølelse, astma og kost piller, kan forårsage hjertebanken. Rekreative stoffer som kokain kan også resultere i en unormal hjerterytme. Hvis et lægemiddel kan være synderen, arbejde med din læge for at finde ud af en alternativ behandling.

4 Rygestop, hvis du bruger tobak. Nikotin kan forårsage hjertebanken.

5 Begræns eller udrydde din koffein indtag. Dette omfatter koffeinholdige te og chokolade samt kaffe.

6 lette din angst og stress, som kan bidrage til hjertebanken. Prøv at udøve eller tage en meditation klasse. Hvis du er inde i en vanskelig begivenhed i dit liv, overveje at tale med en terapeut.


        

Udgiv min kommentar