Fantacine.com

Hvordan kan jeg afgifte bromid?

Hvordan kan jeg afgifte bromid?


Bromid kan være ekstremt farligt for din krop. Den bromid angriber jod i kroppen og lægger sig til din skjoldbruskkirtel og andre vitale organer, der forårsager dit immunforsvar til at forværres. Høj bromid niveauer kan forårsage problemer med skjoldbruskkirtlen, og kræft i prostata, æggestokke, og bryst. Du kan gøre nogle ting derhjemme for at hjælpe din krop afgifte bromid, men det er klogt at konsultere din læge så hurtigt som muligt for at hjælpe dig helt skille dig af toksinet.

Instruktioner

1 Spis økologiske fødevarer snarere end forarbejdede fødevarer. De forarbejdede fødevarer er høj i bromid. Hold dig væk fra så mange konditorvarer som muligt, da disse er også høj i bromid.

2 Spis uraffineret salt. Holdes væk fra lav-salt kost og tilføje mere salt til din kost. Den raffinerede salt, du indtagelse vil bidrage til at befri din krop af bromid.

3 Tag en C-vitamin supplement to gange dagligt. Den bromid vil angribe dit immunforsvar, så tilføjer C-vitamin vil hjælpe med at holde dit system stærk.

4 Brug saltbade til at slappe af i badekarret. Saltet i badene vil sive gennem huden og vil hjælpe afgifte kroppen hurtigere.

5 Tag jod kosttilskud. Nogle læger vil ordinere piller, eller du måske nødt til at tage et skud af jod hvert par uger, indtil dine bromid niveauer gå ned og din jod niveauer gå tilbage til det normale område.


        

Udgiv min kommentar