Fantacine.com

Forskellige Lægeplanter & deres anvendelse

Lægeplanter og traditionel medicin er blevet anvendt af stammesamfund og gamle civilisationer i tusinder af år. For nylig har moderne medicin taget et kig tilbage på lægeplanter og urter til helbredelse.

cubanske oregano

Ifølge miljømæssig restaurering specialister Bitterroot Restaurering, Plectranthus amboinicus har mange navne, men er almindeligvis kaldes cubanske oregano. Denne flerårig plante anvendes til behandling af tilstoppet næse og andre lidelser tilskrives almindelig forkølelse.

Hvidløg

Det videnskabelige navn for hvidløg er Allium sativum L. lægeplante er mest populær for sine kræft-bekæmpelse evner.

Portulak

Portulaca oleracea, også kaldet portulak, findes over hele verden i forskellige klimaer. Det er bredt anerkendt som en medicinsk plante anvendes til behandling af infektion og leversygdomme.

indiske Mallow

Den Abutilon indicum anlæg er hjemmehørende i Indien og kaldes almindeligvis den indiske katost. Englænderne kalder det land katost. Dette alsidige anlæg kan bruges som et afføringsmiddel, beroligende og astringerende.

Speckled Alder

Den spættede elletræ findes i Nordamerikas marskland og vandløb. Barken af ​​denne plante kan anvendes til at reducere hævelse og lindre en tandpine.

Søde Flag

Acorus Calamus, almindeligvis kaldet sød flag, er oprindeligt fra Sydøstasien. Nu findes over hele verden, denne plante er almindeligt anvendt til behandling af fordøjelsesforstyrrelser lidelser som anoreksi.


        

Udgiv min kommentar