Fantacine.com

Bio-Lever Detox

Bio-Lever Detox er et urte tablet formuleret til at afgifte leveren. Du kan drage fordel af lever afgiftning hvis du deltager i adfærd, der fremmer leverskader. Dette omfatter aktiviteter som druk og lang tids udsættelse for lægemidler eller kemikalier. Derudover den daglige indtagelse af forurening, der kan skyldes byen levende er også giftigt for leveren og dem, der bor i bysamfund eller i nærheden af ​​fabrikker vil finde en lever detox gavnlig, så godt.

Hvorfor er Bio-Lever Detox vigtigt?

Udrensning din lever med Bio-Lever Detox er vigtigt, fordi det er det største organ er ansvarlig for at rense kroppen. Når leveren fungerer normalt, det fjerner giftstoffer og sender dem på deres vej til ekskretionsorganerne system. Hvis leveren bliver overbebyrdede, kan toksiner opbygge og leveren begynder at funktionsfejl. Når leveren funktionsfejl, er giftstoffer tilbage i din krop og kan ikke udvises. Afgiftende din lever kan bidrage til at fjerne giftstoffer, så det kan fungere normalt igen.

Hvad er ingredienserne i Bio-Lever Detox?

Bio-Lever Detox indeholder en blanding af 18 ingredienser. De fleste af disse ingredienser er plantestoffer, men der er ascorbinsyre (vitamin C) og mineraler, samt. Den primære ingrediens er 600 mg af Vitis vinifera frø, som også er kendt som vindruekerneolie. Ifølge University of Maryland Medical Center, har den helbredende egenskaber af druer været brugt i mere end 6.000 år. Vitis vinifera er kendt for at være høj i antioxidanter og scavenge frie radikaler. Frie radikaler kan være ansvarlig for skader i leveren og er forårsaget af miljømæssige faktorer som forurening, ultraviolet lys og narkotika.

Den sekundære plantestoffer ingrediens i Bio-Lever Detox er 300 mg ækvivalent thujon. Der er ikke mange oplysninger om denne ingrediens rådighed ud over Thujon, men ikke nødvendigvis ækv thujone, er den aktive ingrediens i malurt, som er i drikken Absinthe, og er også i salvie.
Ved 125 mg, ascorbinsyre kommer i tredje på ingredienser listen over Bio-Lever Detox. Ascorbinsyre er C-vitamin og kan findes i offentlige frugter og grøntsager. Det er undertiden bruges som et naturligt konserveringsmiddel, som kan være eller ikke være tilfældet med Bio-Lever Detox.

Der er mange videnskabeligt dokumenterede lever rensemidler til rådighed, såsom gurkemeje olie ved nyt kapitel eller sund lever Tonic tinktur af Herb Pharm. Spørg din læge, før du starter en detox regime.


        

Udgiv min kommentar