Fantacine.com

Hvorfor Won & # 039; t Min 3-måneder gamle baby sove igennem om natten?

Hvorfor Won & # 039; t Min 3-måneder gamle baby sove igennem om natten?

Selv om det kan synes som dit nyfødte vågner oftere end ikke, med den tid, at hun når 3 måneders alderen, bør hun sove i alt 15 timer hver dag, i henhold til BabyCenter hjemmeside. Før du begynder at drømme om en god nats søvn i dit eget, skal du huske, at disse 15 timer er spredt ud over en 24-timers periode. Det betyder, at din 3-måneder gamle stadig vil vågne om natten. Der er ting, du kan gøre for at opmuntre dit barn til at sove mere om natten og mindre i dagtimerne, men uanset hvad du gør, skal du sørge for altid at sætte hende i seng på ryggen, indtil hun er rullende over af sig selv.

Alder Matters

Så meget som du har brug for din søvn, kan du ikke forvente, at din 3-måneder gamle at sidde op på hendes egen, kravle eller afhente en farveblyant og trække længere end du realistisk kan forvente hende til at sove igennem hele natten uden at vågne. Relief, dog kommer snart. Spædbørn starte typisk sovende gennem natten et sted mellem 4 og 6 måneder, ifølge BabyCenter. Selvom søvn for en otte timers stræk - eller muligvis mere - er lige rundt om hjørnet, skal du fange kat lur, når du kan for at hjælpe dig med at holde op med din lille en.

Justering Slumber

Selvom din 3-måneder gamle er ikke klar til at sove for hele aftenen, hvis hun vågne op mere end du ønsker det muligt, at hun er ved at blive for meget dagtimerne hvile. Balancere dit barns dage og nætter ved forsigtigt at tilskynde hende til at holde sig vågen i længere perioder i løbet af dagen, foreslår artiklen "Sleep og din 1- til 3-måneder gamle" på KidsHealth.org. Eller du kan prøve at vågne hende til sygeplejerske lige før du går i seng, såsom omkring 23:00 Hold lys lave og din stemme stille, og forhåbentlig vil hun vende tilbage til søvn og sove længere, før sultestrejker. De fleste spædbørn denne alder sove 15 timer ud af hver 24-timers periode, og de bruger omkring 10 af disse timer sover om natten, ifølge KidsHealth.org.

Natlig noshes

Ved 3-måneders din baby ikke er helt klar til at give afkald på natlige fodringer, bemærker BabyCenter. Selv om hver spædbarn har sin egen tidsplan til at sove igennem om natten, vil de fleste babyer stadig vågne for bryst eller en flaske, indtil et sted mellem 4 og 6 måneder. Hvis din 3-måneder gamle er ved at vågne om natten for at spise, hendes sultne adfærd er helt normalt for hendes unge alder. I stedet for at skubbe hende til at sove igennem om natten, vente mindst en måned før gradvis fravænning hende fra hendes natlige måltider.

Spørgsmål om Concern

Selvom der er masser af normale grunde til din baby til at vågne om natten - såsom sult eller en våd ble - der er også nogle tegn til bekymring. Den amerikanske Academy of Pediatrics - på sit HealthyChildren.org website - forsigtighedsregler forældre til at søge ekspertrådgivning, hvis den unge spædbarn vågner i løbet af natten, og ikke vokser eller tager på i vægt, vil ikke fodre mindst 8 til 12 gange om dagen , har mindre end tre afføringer om dagen eller har mindre end fire våde bleer om dagen. Enhver af disse bekymringer er grund til straks at ringe til din børnelæge. Og hvis du har andre bekymringer, at din 3-måneders-åriges natlige vågne er ikke normal, tøv ikke med at kontakte din børnelæge.


        

Udgiv min kommentar