Fantacine.com

Skruer & Plader i en brækket ankel

Skruer & Plader i en brækket ankel


Brudte ankler forekommer hos ca. 184 ud af hver 100.000 mennesker i USA hvert år. De kan forekomme i mennesker i alle aldre. Hvis bruddet er alvorlig og involverer flere knogler, skal du måske kirurgi til implantat skruer og plader i knoglerne for at være sikre på, at de hele ordentligt.

Skruer og Plader

Afhængig af sværhedsgraden af ​​din brækket ankel, kan du brug for skruer indsat i knoglerne. Du kan også kræve en kombination af skruer og plader. Skruer og udpladet anvendes til at holde brækkede knogler på plads fremstilles som regel af titan og dets legeringer. For at undgå risikoen for korrosion, bør alle skruer og plader, der anvendes i en knogle være af samme metal.

Kirurgisk reparation

Hvis din ankel fraktur har flyttet knoglerne ud af sted, eller hvis din ankel er for ustabil for dig at sætte vægten på, så kunne der være behov kirurgisk reparation til at ordne det. I dette tilfælde kunne metal skruer eller en metalplade med skruer bruges til at holde de brækkede knogler i din ankel på plads og holde dem i korrekt justering, som de helbrede, ifølge den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons.

Risici

Nogle risici er forbundet med brug af skruer og plader til at holde knoglerne i en brækket ankel på plads. Infektion i knoglen eller af det bløde væv, der omgiver skruerne og plader kan forekomme. Sommetider knoglerne vil undlade at helbrede sammen trods bliver holdt på det rigtige sted. Implantaterne kan også blive løst, hvilket nødvendiggør en anden operation for at erstatte dem, i henhold til "Kirurgisk Behandling af Orthopaedic Trauma."

Genopretning

Efter at have kirurgi til implantat skruer eller plader i dit brækket ankel, skal du måneder til at helbrede og rehabilitere leddet. Din læge kan sætte en støbt på din ankel til at holde fælles stabiliseret. Skruer og plader, der er sat for hårdt mod knoglen kan resultere i stress afskærmning, hvori metallet bærer for meget af knoglen & # 039; s belastning, der forårsager knoglen til atrofi. Under din opsving, vil din læge overvåge din knogle for at være sikker at dette ikke sker.

Fjernelse

Der er en chance for du kunne opleve betydelige smerter fra skruer og plade i din ankel, mens de brækkede knogler heler. Din læge kan anbefale smertestillende medicin, der vil hjælpe med at kontrollere dit ubehag. Efter bruddet er helet, kan du vælge at få implantaterne fjernet. Du kan også få dem fjernet, hvis de er for fremtrædende under huden, og du er utilfreds med udseendet af din ankel og fod.


        

Udgiv min kommentar