Fantacine.com

Lithium bivirkninger på Acne

Lithium er et grundstof, der har en række forskellige anvendelser inden for medicin. Oftest er lithium gives i kapsel eller flydende form til behandling af maniske episoder opleves af mennesker med bipolar lidelse, og selv om det tjener en meget nyttig fordel for sådanne personer, kan lithium medføre en række bivirkninger, herunder acne flare-ups.

Funktion af Lithium

Forøgede niveauer af natrium er en af ​​de hyppigste årsager til maniske episoder hos patienter, og lithium modvirker disse virkninger ved omsætning med natrium i kroppen. Denne proces påvirker også hormoner i kroppen.

Virkninger af øget hormon niveauer

En stigning i hormoner kan producere bivirkninger. En væsentlig bivirkning af forhøjede hormonniveauer er en stigning i talgproduktion.

Virkninger af øget Sebum Niveauer

Sebum er en type af olie produceres af kroppen, der bruges til at beskytte huden og findes naturligt i mennesker. Overskydende talgproduktion kan føre til problemer, men fordi det kan tilstoppe porer og hårsække, hvilket fører til acne.

Egenskaber

Acne er forårsaget af lithium produktion adskiller sig fra regelmæssige udbrud som de pletter den er typisk ikke har hudorme eller whiteheads.

Løsning

Patienter forpligtet til at tage lithium kan rådføre sig med dermatologer om acne udbrud. En hudlæge kan være i stand til at yde behandling, der ikke vil påvirke eller interagere med lithium og vil give lindring fra acne.


        

Udgiv min kommentar