Fantacine.com

God kost til at sænke Triglycerider

Overskydende kalorier, der ikke anvendes af kroppen omdannes til triglycerider, en type fedt, og lagres i fedtceller. Når kroppen har brug for energi, triglycerider bruges, men hvis du har mere kaloriefattige input end kroppen kan bruge, vil niveauet af triglycerider gå op. Høje triglycerider kan øge risikoen for hjertesygdomme, slagtilfælde, åreforkalkning (hærdning af arterierne) og blodkar komplikationer. En lipid profil kan afsløre triglyceridniveauer (inkluderer kolesterol aflæsninger, også). Enhver læsning mere end 150 mg / dl signaler om, at du er i fare. Dog kan en god kost plan sænke triglycerider.

Overvåg Kulhydrater indtagelse

Ikke alle kulhydrater er dårlige for kroppen, men kulhydrater rige på sukker, stivelse og raffineret korn er næringsstof-forarmet og fuld af tomme (ikke gavnligt for kroppen) kalorier. Ifølge Mayo Clinic, kan disse enkle kulhydrater forårsage en pludselig stigning i insulinproduktion, som igen kan øge triglycerider i kroppen.

Brød, pasta, boller, desserter og søde snacks lavet af hvidt mel og raffineret sukker kan smage godt, men de er ikke hjerte-venlige. I stedet vælger hele korn muligheder og snacks lavet med reducerede sukker. Frugt og rå grøntsager udgør hovedparten med færre kalorier. Fødevarer rige på resistent stivelse (en type af kostfibre, der tager længere tid at brænde) er en anden måde at tilfredsstille kulhydrat cravings mens høste sundhedsmæssige fordele. En undersøgelse foretaget på Ohihiro University viste, at resistent stivelse betydeligt reduceret kolesterol og triglycerid-niveauer. Gode ​​kilder til resistent stivelse omfatter fræsede korn, majs, kartofler, grøn banan og navy bønner.

Eliminer Trans Fat

Forarbejdede fødevarer og kommercielt bagværk kan gøre let og bekvem fødevarer indstillinger, men de er lastet med mættet og transfedt, en sikker måde at øge triglycerider i kroppen. Læs etiketter; noget, der omfatter delvist hydrogeneret olie har transfedtsyrer. En god måde at holde styr på dit fedt kalorieindtag er at forberede dine egne måltider. Madlavning dine egne måltider kan du skære usunde fedtstoffer. Sats på magert kød som kylling, kalkun og fisk. Sæson dem med dine foretrukne fedtfattige krydderier. Krydderier og urter har ingen fedt. Spise salater med dit måltid kan yderligere reducere unødvendige kalorieindtag som grøntsager (du kan inkludere frugt også) er lave i fedtindhold og højt fiberindhold og phytonutrients.

Øg sunde fedtstoffer

Monoumættede og flerumættede fedtstoffer er sunde klassificering af fedtstoffer. Især omega-3 fedtsyrer (flerumættede fedt) findes i fede fisk som makrel, ørred, sild, sardiner, tun og laks, bidrage til at reducere kolesterol og triglycerider. Spis mindst to til tre portioner af fisk hver uge.

Udskift mættet fedt i din kost med sunde olier som olivenolie, tidselolie og rapsolie. Højt i enkeltumættet fedt, de hjælper til at sænke dårlige kolesterol og triglycerider. Nødder, frø, avocado og jordnøddesmør falder i denne kategori også.

Reducer Alkohol Forbrug

Ifølge reducetriglycerides.com, fandt forskerne, at alkohol ikke blot tilføje kalorier til din kost, kan det påvirke din krops evne til at forbrænde fedt, og derved øge triglycerider i blodet. I stedet erstatte alkohol med rødvin (i moderate mængder). Resveratrol, en potent antioxidant, som findes i rødvin, holder kolesterol og triglycerider fra danner plak på arterierne, hvilket reducerer kardiovaskulære risici.


        

Udgiv min kommentar