Fantacine.com

Hvordan man behandler Gilberts syndrom

Hvordan man behandler Gilberts syndrom


Hvis du har været diagnosticeret med Gilberts syndrom, det vigtigste ting du behøver at vide er, det er en mild leversygdom, der ikke typisk forårsage alvorlige sundhedsmæssige komplikationer. Problemet ligger med leverens manglende evne til korrekt proces bilirubin, som derefter forårsager anfald af gulsot. Alt fra tre til ti procent af befolkningen i USA har Gilberts syndrom, og flere mænd lider af det end kvinder.

Instruktioner

En Forstå, at Gilberts syndrom er så mild, at det ikke er typisk behandles medicinsk. Selv gulsot følger af lidelsen er som regel harmløse, ikke kræver medicinsk behandling og tendens til at forsvinde på egen hånd.

2 Tal med din læge, hvis din gulsot er generende. Hun kan ordinere phenobarbital, et barbiturat medicin, for at hjælpe med at reducere bilirubinniveauer, så din gulsot mindskes.

3 Lær at håndtere situationer, der har tendens til at forårsage bilirubin niveauer til at stige, såsom følelsesmæssig stress og smitsomme sygdomme. Tag forholdsregler for at undgå kontraherende forkølelser og influenza. Uddan dig selv om stresshåndtering.

4 Følg en sundere kost ved at spise mere rå og grønne bladgrøntsager, hele korn, frugt, nødder og frø, rødbeder, artiskok, lecithin og gurkemeje, alle fødevarer, der er sunde for din leverfunktion.

5 Spis små regelmæssige måltider, snarere end mindre hyppige store måltider. Prøv ikke at springe måltider.

6 Drik otte glas vand hver dag.

TIPS

  • Nedbrydningen af ​​gamle røde blodlegemer producerer bilirubin. Din lever fjerner bilirubin fra blodet og kemisk ændrer det til en sammensætning, der derefter udskilles i galden. Så din galde fordøjer din mad.
  • Drik ikke for meget alkohol og undgå lever giftige stoffer.
  • Prøv at undgå at spise fødevarer, der er fede, friturestegt, raffineret eller forarbejdet. Undgå kaffe, te, sodavand og margarine lavet af hydrogenerede beskadigede fedtstoffer.

        

Udgiv min kommentar